Sâmbătă, pe “Cetate”, în optimile de finală ale Cupei României | Student Sport Alba Iulia – Piroș Security Arad

Sâmbătă, 29 februarie, pe Stadionul “Cetate” din Alba Iulia, de la ora 13.00, Student Sport Alba Iulia susține o partidă extrem de importantă, în optimile de finală ale Cupei României la fotbal feminin, cu formația Piroș Security Arad, locul al 5-lea la finele turului în Liga 1, echipă la care s-a transferat în această iarnă Antonia Ciulea (de la formația din Cetatea Marii Uniri).

Putem spune că este cea mai importantă întâlnire din istoria clubului nostru, înființat în vara trecută și, totodată, se anunță un meci special pentru Antonia Ciulea, împrumutată în acest retur, ce va debuta la noua formație tocmai împotriva fostei echipe. Student Sport se clasează actualmente pe prima poziție în eșalonul terț și are ca obiectiv promovarea în Liga a 2-a. În momentul de față avem câteva absnțe semnificative, cauzate de accidentări, însă sperăm să producem o frumoasă surpriză și să facem cinste municipiului Alba Iulia. Ne dorim, prin rezultate pozitive, promovarea urbei și dezvoltarea acestei ramuri sportive”, a transmis Cătălin Costea, oficialul grupării din Cetatea Marii Uniri.

ELIT

Printre obiectivele stagionale ale echipei de fotbal feminin a Aradului este un drum cât mai lung în Cupa României, cu visul de a disputa chiar finala competiției. Iar împerecherea din faza optimilor de finală îi dă mari speranțe că va mai avansa un tur, atât timp cât va înfrunta o echipă din eșalonul terț. ACS Student Sport Alba Iulia e lider în seria a treia a Ligii a 3-a (3 victorii din 3 întâlniri) și a eliminat deja o formație arădeană din competiția KO, pe Viitorul, chiar în primul tur (8-3, în deplasare). “Leoaicele” au perfectat câteva transferuri în intersezon, formația pregătită de Florin Bugar întărindu-se cu Nazlican Parlak (mijlocaș, componentă a naționalei Azerbaijanului), fundașul Lavinia Bot (Luca Brașov, campioană la futsal), mijlocașele Magda Drăgan (United Bihor) și Antonia Ciulea (19 ani, Student Sport Alba Iulia) și atacantul Mariana Voinea (Fortuna Becicherecu Mic)

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...