Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, pe “Cetate”, CSM Unirea Alba Iulia – Sănătatea Cluj | “Alb-negrii” atacă play-off-ul

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 15.00, pe “Cetate”, în prima rundă a returului eșalonului terț este prevăzută întâlnirea dintre CSM Unirea Alba Iulia (locul 5, 12 puncte) și Sănătatea Cluj (poziția a 9-a, 8 puncte).

Gruparea din Cetatea Marii Uniri, singura din Alba cu 3 victorii consecutive în această toamnă, abordează al doilea dintre cele 3 jocuri succesive în fața fanilor cu gândul la accederea pe locurile de play-off. “Virușii verzi” s-au impus în startul sezonului la un scor de neprezentare, însă actualmente traversează o criză, cu numai două puncte accumulate în ultimele 6 reprezentații.

“Acest joc va fi mult mai dificil decât precedentul, cu Metalurgistul Cugir, și trebuie să fim atenți cum gestionăm aceste momente, să nu ne credem dinainte învingători. Avem un moral bun, în creștere, dar e obligatoriu să ținem cont că întâlnim un adversar imprevizibil, o echipă care marchează mult, dar în același timp și primește multe goluri”, a spus Marcel Rusu, ce nu-l mai are la dispoziție pe Mokou Temideu (camerunezo-belgianul ce și-a reziliat contractul), iar Banienschi nu este 100 la sută apt.

Sănătatea a cucerit un singur punct extern, remiză albă la Ocna Mureș, al doilea atac al seriei (17 reușite), dar și cea mai permisivă defensivă (22 de goluri încasate). În ultimele jocuri directe, în stagiunea anterioară, “virușii” le-au pus probleme “alb-negrilor”, care s-au impus o singură dată (4-2 în septembrie 2021, în deplasare), în rest înregistrându-se rezultate favorabile Sănătății: 2-0 și 3-3, în play-out, pe “Cetate”, un set de tenis, 6-0, pe propriul teren, în aprilie!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea