Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, Volei Alba-Blaj – CSM Lugoj în Sala „Timotei Cipariu” *Sete de revanşă în „Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După dezamăgirea trăită cu Dinamo în faţa fanilor şi înaintea „intermediarei” de miercuri, 13 noiembrie cu Medicina Tg. Mureş, dar şi sub apăsarea refrenului „aminirile mă răscolesc” în contextul dorinţei de revanşă după evenimentele petrecute în martie, acestea sunt datele problemei pentru Volei Alba-Blaj înaintea disputei din etapa a 6-a din Divizia A1. Meciul cu CSM Lugoj este programat în Sala „Timotei Cipariu”, sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 18.00, iar trupa lui Branko Gajic este favorită incontestabilă (se întâlnesc locul 3, cu 12 puncte şi locul 7, cu 7 puncte).

Regretele întâiului eşec stagional, după 2-0 şi ratarea a 3 mingi de meci împotriva vicecampioanei încă mai bântuie echipa blăjeană. „Avem un meci aparent mai facil, categoric mult mai uşor decât cel cu Dinamo. Vrem să obţinem un succes în minimum de seturi”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele clubului din „Mica Romă”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În precedenta dispută directă de la Blaj, echipa lui Paul Bogdan a scos brutal echipa locală din drumul spre Europa, producând debusolare maximă în urbe, după ce a învins la „setul de aur”, cu 3-2 (iar meci în care gazdele au condus 2-0). Din visul frumos, Blajul s-a trezit direct în coşmar, coborâtă la locurile 7-8, iar Branko Gajic, supărat după acel eşec a demisionat pentru 30 de minute, revenind asupra deciziei, la insistenţele şefilor blăjeni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea