Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, Volei Alba-Blaj – CSM Bucureşti! O altă „cunoştinţă” vine în Sala „Timotei Cipariu”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, ora 18.00, este un alt joc atractiv în Sala „Timotei Cipariu”, în etapa a 8-a a Diviziei A1, între Volei Alba-Blaj (locul 3, 18 puncte) şi CSM Bucureşti (locul 7, 11 puncte). O rivalitate cu momente tensionate s-a iscat între cele două combatante în ediţia trecută, cu miză directă clasarea pe locul 4, cu 5 partide directe, inclusiv în play-off. Gruparea din capitală a abordat noul sezon cu multe transferuri pompoase gen Cuba şi Trinidad Tobago, de unde au venit  Zoila Baros Fernandez, Marta Sabchez şi Estelle Krystlein, sau de la Tomis Constanţa (Claudia Gavrilescu şi Cristina Cazacu), două dintre fostele echipiere Roxana Ivanof şi Katja Medved ajungând sub comanda lui Gajic.

Blăjencele sunt „pe val” cu două victorii realizate în ultimele meciuri, cu CSM Lugoj şi Medicina Tg. Mureş şi şi-au propus să încheie fericit o săptămână plină, cu un nou succes. „Întâlnim o echipă puternică dar nu prea omogenă, cu orgoliul rănit după un debut slab faţă de obiectivele propuse, cu puncte risipite cu Universitatea Craiova, Penicilina Iaşi sau CSM Târgovişte şi un antrenor nou, Vicenţiu Dumitrescu şi cu siguranţă că o să fe un meci dificil, pentru că adversarii au nevoie de rezultate”, a spus preşedintele Sergiu Ştefănescu. În precedentele dispute din „Mica Romă” gazdele s-au impus de fiecare dată 3-2 (în sezonul regulat) şi 3-1 (în play-off)

Foto Dragoş BASARABA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea