Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – CS Ocna Mureș |Derby “de Alba” cu miză imensă pentru amfitrioni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, de la ora 18.00, pe “Cetate” se dispută ultimul derby “de Alba” al sezonului, între Unirea Alba Iulia (locul 9, 22 de puncte) și CS Ocna Mureș (poziția a 6-a, 30 de puncte), contând pentru a 8-a rundă a play-out-ului Seriei a 9-a.

Miza este doar pentru “alb-negri”, obligați să ia toate punctele pentru a-și menține speranțele de evitare a retrogradării, un pas greșit fiind sinonim cu reducerea drastică a șanselor. Gazdele vin după două victorii extrem de importante (2-1 cu Gloria Bistrița și 4-1 la Turda), iar vizitatorii sunt în scădere de turație cu un singur punct acumulat în 3 dispute (ultima întâlnire fiind un 1-4 acasă cu trupa lui Adrian Falub).

Facem tot ce depinde de noi să scăpăm echipa de la retrogradare. În aceste momente nu ne interesează spectacolul, vrem puncte. După ultimele rezultate, este un joc care sperăm să îl câștigăm”, spunea Marcel Rusu după deplasarea contra Sticlei. Albaiulienii au întregul efectiv la dispoziție, iar ocnamureșenii speră să-i recupereze pe D. Lupșan, Al. Giurgiu și Guț (incerți sunt Coltor și Moise), indisponibili în acest an fiind T. Cristea, Cioplântă și Căt. Creț.

Meci încrâncenat va fi sâmbătă, cu miză mare. Chiar dacă noi suntem mai bine poziționați în clasament, nu zicem hop până nu am sărit pârleazul. Nu avem un moral prea bun după ultimele meciuri, dar avem nevoie măcar de un punct și vom face tot ce depinde de noi să îl obținem”, a transmis Paul Ciucă.

CS Ocna Mureș are în actuala ediție 3 victorii din tota atâtea jocuri contra grupării din Cetatea Marii Uniri, în 19 martie impunându-se pe “Cetate” (gol Cioară). În distribuția vizitatorilor sunt mai mulți jucători ce au evoluat în “alb-negru” în diverse perioade: Haiduc, Al. Kiraly, D. Lupșan sau Guț, specială fiind prezența lui Alexandru Giurgiu, fostul căpitan unirist.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea