Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, pe “Cetate”, CSU Alba Iulia – Viitorul Cluj | Debut în eșalonul terț pentru formația universitară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La 4 ani de la înființare, CS Universitatea Alba Iulia are parte de debutul pe a treia scenă fotbalistică, sâmbătă, ora 18.00, pe “Cetate”, în runda inagurală, cu Viitorul Cluj, echipa antrenorului Marius “Papi” Popescu fiind revelația sezonului anterior prin accederea în play-off (transferurile verii sunt Vereș – Sticla Turda și Milandru – Gloria Bistrița).

“Alb-albaștrii” conduși de Mihai Manea vor susține două jocuri interne consecutive, urmând peste o săptămână derby-ul “de Alba” cu CS Ocna Mureș. Universitarii și-au restructurat din temelii efectivul după promovarea în eșalonul terț, cu numai 7 jucători rămași din vechiul lot, anunțându-se un duel interesant, între garnituri ce mizează pe tinerețe, cu potențial, dar în același timp imprevizibile.

Vrem să facem o figură frumoasă în stagiunea de debut în Liga 3. Ne așteaptă un duel dificil în meciul inaugural, împotriva unui oponent revelație al campionatului trecut. Viitorul reprezintă o formație tânără, ca noi, de altfel, având însă avantajul că joacă de mai mult timp împreună. Ne dorim să începem cu dreptul sezonul”, a spus Mihai Manea, care nu are probleme de efectiv.

Albaiulienii vor să-l legitimeze în aceste zile pe mijlocașul defensiv Abdoul Adjani (n. 2003, din Coasta de Fildeș, ce va fi împrumutat de la CFR Cluj).

CSU Alba Iulia a realizat eventul județean în acest an, a promovat în eșalonul superior și a disputat finala fazei regionale a Cupei României (al doilea meci pierdut în 2022, 1-2 cu ACS Tg. Mureș).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea