Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, pe “Cetate”, CSU Alba Iulia – Viitorul Cluj | Debut în eșalonul terț pentru formația universitară

Dan HENEGAR

Publicat

în

La 4 ani de la înființare, CS Universitatea Alba Iulia are parte de debutul pe a treia scenă fotbalistică, sâmbătă, ora 18.00, pe “Cetate”, în runda inagurală, cu Viitorul Cluj, echipa antrenorului Marius “Papi” Popescu fiind revelația sezonului anterior prin accederea în play-off (transferurile verii sunt Vereș – Sticla Turda și Milandru – Gloria Bistrița).

“Alb-albaștrii” conduși de Mihai Manea vor susține două jocuri interne consecutive, urmând peste o săptămână derby-ul “de Alba” cu CS Ocna Mureș. Universitarii și-au restructurat din temelii efectivul după promovarea în eșalonul terț, cu numai 7 jucători rămași din vechiul lot, anunțându-se un duel interesant, între garnituri ce mizează pe tinerețe, cu potențial, dar în același timp imprevizibile.

Vrem să facem o figură frumoasă în stagiunea de debut în Liga 3. Ne așteaptă un duel dificil în meciul inaugural, împotriva unui oponent revelație al campionatului trecut. Viitorul reprezintă o formație tânără, ca noi, de altfel, având însă avantajul că joacă de mai mult timp împreună. Ne dorim să începem cu dreptul sezonul”, a spus Mihai Manea, care nu are probleme de efectiv.

Albaiulienii vor să-l legitimeze în aceste zile pe mijlocașul defensiv Abdoul Adjani (n. 2003, din Coasta de Fildeș, ce va fi împrumutat de la CFR Cluj).

CSU Alba Iulia a realizat eventul județean în acest an, a promovat în eșalonul superior și a disputat finala fazei regionale a Cupei României (al doilea meci pierdut în 2022, 1-2 cu ACS Tg. Mureș).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Școala de dans Chirilă Alba Iulia, rezultate excelente la Viena Dance Fest: 18 clasări pe podium

Dan HENEGAR

Publicat

în

Școala de dans Chirilă Alba Iulia a obținut rezultate excelente la Viena Dance Fest: 18 clasări pe podium, la acest veritabil mini-campionat european Reprezentanții Școlii de dans Chirilă din Alba Iulia au înregistrat rezultate deosebite la Viena Dance Fest 2024, respectiv clasări pe podium la toate cele 18 coregrafii prezentate. La competiția disputată în capitala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea