Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Sâmbătă, ora 17.00, CS Universitatea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir | Pe “Cetate”, un nou derby “de Alba”

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Sâmbătă, pe “Cetate” de la ora 17.00, este un nou derby “de Alba”, confruntarea dintre CS Universitatea Alba Iulia (locul 7) și Metalurgistul Cugir (poziția a 5-a), contând pentru etapa a 4-a din Seria 9 a eșalonului terț.

O întâlnire în premieră în Liga 3 pentru cele două conjudețene care au strâns fiecare câte 4 puncte, dar au moralul zdruncinat după ce au înregistrat runda anterioară primele eșecuri stagionale: studenții, 0-3 la Reghin, “roș-albaștrii”, 0-1 acasă cu Corvinul. Cu excepția lui Tăban (Metalurgistul) – indisponibilitate de durată, nu sunt probleme de efectiv, interesantă fiind apariția atacantului M. Domșa împotriva fostei echipe (cu care a promovat în vară, fiind, cu 17 reușite, unul dintre golgheterii din Liga 4).

“Întâlnim un adversar bun, formație cu state vechi la acest nivel, o echipă aflată mereu pe podium și cu pretenții de play-off. Sperăm să reușim să ne ridicăm la nivelul oponentului”, a explicat Mihai Manea.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

“Se anunță o dispută încrâncenată împotriva unei combatante din Alba, o nou-promovată la acest nivel. Venim după două jocuri în care nu am câștigat și vrem victoria. Nici nu avem alte gânduri, decât cele 3 puncte”, a spus Lucian Itu, antenor care contează și pe revenirea lui Dohotariu după suspendare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – Industria Galda de Jos 4-0, la pauză, goluri Mâlnă, Boldea, Vomir și Raicea, derby „de Alba” în ultima rundă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Se trage cortina peste eșalonul terț, cu CSM Unirea Alba Iulia – Industria Galda de Jos, derby de „Alba”, la Zlatna, în ultima rundă din play-out-ul Seriei 9. CSM Unirea Alba Iulia s-a disrrat în ultimul meci al stagiunii, o victorie netă în derby „de Alba”, cu conjudețenii de la Industria Galda, echipă retrogradată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea