Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 17.00, CS Ocna Mureș – Sănătatea Cluj | Echipierii “lanternei roșii” au refuzat, până joi, să se antreneze!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duelul suferinței între ultimele clasate, sâmbătă la ora 17.00, în etapa a 4-a din play-out-ul Seriei 9 a celei de-a treia scene fotbalistice: CS Ocna Mureș (locul 10, 15 puncte) și Sănătatea Cluj (poziția a 9-a, cu două puncte mai mult).

Este o confruntare între echipe amenințate cu retrogradarea câtă vreme Viitorul Cluj, situată pe poziția a 8-a, are cu 7 puncte mai mult raportat la ocnamureșeni. Nu e liniște în tabăra “lanternei roșii’, în condițiile în care “alb-albaștri” au refuzat să se prezinte la antrenamente (la primele două ședințe de pregătire ale săptămânii) întrucât s-au acumulat restanțe de câteva luni la decontarea cheltuelilor pentru transport, în cele din urmă pregătindu-se normal joi după-amiaza.

“Nu putem spune ce va fi la meci, dacă nu ne antrenăm împreună și am pierdut jumătate din clclul săptămânal. Sunt puncte importante puse-n joc, vom vedea ce se va întâmpla în această situație”, a menționat Dan Roman, echipa sa reușind două victorii externe în județul Mureș (la Reghin și Tg. Mureș)

Va reveni G. Goronea, însă nu poate evolua Haiduc (capul spart la Tg. Mureș, i s-au aplicat 10 copcii). În decembrie, la ultima reprezentație a anului trecut, CS Ocna Mureș a pierdut, neverosimil, în fieful “virușilor verzi”, un rușinos 3-7 (3 decembrie), după ce conducea la pauză cu 3-1!!! La Ocne se înregistrase, în octombrie, o remiză albă, în fapt singurul punct scos în deplasare, din 11 întâlniri!! Acel egal reprezintă o bornă și pentru amfitrionii, care de atunci am pierdut toate disputele în fața suporterilor, 6 consecutive, fără a marca pe teren propriu de 4 jocuri (toate cele 3 întâlniri din 2023)!!!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea