Sâmbătă, ora 15.00, Industria Galda de Jos – CNS Cetate Deva | Frige clasamentul!

Programarea face ca în această rundă, a 7-a, în Seria a 4-a să se înfrunte ultimele patru clasate, la Lugoj și la Galda de Jos. Industria (3 puncte, locul 14), întâlnește vecina din clasament, CNS Cetate Deva (patru puncte, locul 13) într-o întâlnire pe care fiecare combatantă o vede drept un prilej de reabilitare și de evadare din partea inferioară a ierarhiei, sâmbătă, la ora 15.00.

Un derby al îngrijorării date de perspectiva retrogradării. Am făcut meciuri proaste și am pierdut, am făcut meciuri bune și am pierdut. Vom vedea ce va fi sâmbătă, dar atâtea probleme, de toate felurile, rar am trăit. Oricum suntem obligați să ne luptăm și să sperăm ca șansa să mai fie și de partea noastră”, transmite antrenorul Paul Ciucă.

ELIT

Sîrbu și Gergely au revenit la antrenamente, însă absentează Frențiu și Cernea – indisponibili (program de recuperare), Puha – accidentat la echipa secundă. După cel mai modest start din istoria participărilor în Liga a 3-a, cu zero puncte obținute în fața fanilor în această toamnă, ultimul meci fiind un 0-3 cu Șoimii Lipova, amfitrionii înfruntă o altă echipă din subsol, devenii strângând punctele din confruntările cu “albanezele” (2-0 la Ocna Mureș și remiză albă cu “alb-negri”)

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...