Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, Industria Galda de Jos – CNS Cetate Deva | Frige clasamentul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Programarea face ca în această rundă, a 7-a, în Seria a 4-a să se înfrunte ultimele patru clasate, la Lugoj și la Galda de Jos. Industria (3 puncte, locul 14), întâlnește vecina din clasament, CNS Cetate Deva (patru puncte, locul 13) într-o întâlnire pe care fiecare combatantă o vede drept un prilej de reabilitare și de evadare din partea inferioară a ierarhiei, sâmbătă, la ora 15.00.

Un derby al îngrijorării date de perspectiva retrogradării. Am făcut meciuri proaste și am pierdut, am făcut meciuri bune și am pierdut. Vom vedea ce va fi sâmbătă, dar atâtea probleme, de toate felurile, rar am trăit. Oricum suntem obligați să ne luptăm și să sperăm ca șansa să mai fie și de partea noastră”, transmite antrenorul Paul Ciucă.

Sîrbu și Gergely au revenit la antrenamente, însă absentează Frențiu și Cernea – indisponibili (program de recuperare), Puha – accidentat la echipa secundă. După cel mai modest start din istoria participărilor în Liga a 3-a, cu zero puncte obținute în fața fanilor în această toamnă, ultimul meci fiind un 0-3 cu Șoimii Lipova, amfitrionii înfruntă o altă echipă din subsol, devenii strângând punctele din confruntările cu “albanezele” (2-0 la Ocna Mureș și remiză albă cu “alb-negri”)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea