Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, CS Ocna Mureș – Sănătatea Cluj | Probleme majore de efectiv pentru amfitrioni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, de la ora 15.00, în prima etapă a anului în eșalonul terț CS Ocna Mureș întâlnește pe teren propriu pe Sănătatea Cluj.

Raportat la pozițiile din ierarhia Seriei a 9-a, amfitrionii – locul 6, cu 16 puncte, respectiv “virușii verzi” – penultimii, cu 11 puncte, dar și la rezultatul din tur, 4-2 pentru ocnamureșeni, elevii lui Paul Ciucă pot fi considerați favoriți, însă problemele de efectiv provoacă mari dureri de cap ocnamureșenilor. Principalele achiziții ale iernii sunt Vasinc și Al. Giurgiu – soluții certe pentru primul unsprezece, mai fiind înregimentați Cioargă, Ocnean, Longodor, plus juniorul Oprinca, ce nu emit pretenții pentru titularizare. În schimb au plecat Frențiu, Tegbo, Casian, Hetea, Cl. Marcu și Neșan, majoritatea fiind jucători ce reprezentau alternative, cel puțin la nivelul înlocuirilor.

În plus “Soda dragă” are doi echipieri ce vor rata tot sezonul de primăvară din pricina accidentărilor, Cioplântă și Căt. Creț (va suferi o inteervenție chirurgicală la ochi), iar pentru meciul inaugural sunt suspendați Ceaca și Socaci, atfel că sunt disponibili doar 9 seniori în acest moment! De asemenea, probleme mai acuză Haiduc, Ov. Truță, Oprinca și Pintilie, ultimul cu șanse mici de recuperare.

Oricât de bine te-ai antrena, primul joc oficial e aparte întrucât încărcatura emoțională data de miza partidei își pune amprenta pe evoluția jucătorilor. Ne-am pregătit bine și așteptăm competiția, dar comparativ cu turul campionatului dispunem de un lot redus numeric. Avem mare nevoie să fim sănătoși, deoarece nu prea există soluții în cazul unor absențe. Sper să începem bine, iar pentru asta ne-ar fi de mare ajutor suportul publicului local, mai ales că acum nu mai sunt restricții și fanii pot veni în numar mai mare la stadion”, a transmis antrenorul Paul Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea