Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 14.00, Metalurgistul Cugir – CSC Sânmartin | Runda a 13-a, pentru cine va fi una cu ghinion?

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir, cea mai în formă formație din Alba în acest moment, susține sâmbătă, de la ora 14.00, pe “Arena CSO”, penultima reprezentație a turului în fața fanilor. Ajunsă pe poziția a șasea a clasamentului, cu 17 puncte, gruparea de sub Drăgana are parte de o partidă cu vecina din ierarhie, CSC Sânmartin, situată pe locul al 5-lea, cu două puncte mai mult.

“Roș-albaștrii” au legat două victorii la rând (premieră în Alba în acest sezon) și traversează o perioadă de apreciat în privința rezultatelor realizate: nu au mai cunoscut gustul eșecului din etapa a 6-a, în 27 septembrie, la Odorheiu Secuiesc (scor 0-2), adunând 51 de zile fără înfrângere, cu o serie pozitivă ce cuprinde șase întâlniri și 12 puncte cucerite din 18 posibile.

Efectivul gazdelor este unul redus numeric, iar Bold și Vitinha sunt incerți pentru această confruntare în care elevii antrenorului-jucător Lucian Itu, ce va fi iarăși pe gazon, încearcă să treacă și al treilea val, căluzindu-se după proverbul italian “Non c’è due senza tre” care în românește se traduce simplu: “Nu e doi fără trei”.

Oponenții din Bihor vin după două înfrângeri la rând, rezultate negative ce au urmat unei serii excelente de 4 succese consecutive grație cărora au ocupat temporar treapta a treia a podiumului, în componența formației pregătite de Călin Cheregi regăsindu-se Alexandru Sorian, fostul echipier al gazdelor de acum două campionate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea