Sâmbătă, ora 14.00, Metalurgistul Cugir – CSC Sânmartin | Runda a 13-a, pentru cine va fi una cu ghinion?

Paul Voicu - Primar 2020

Metalurgistul Cugir, cea mai în formă formație din Alba în acest moment, susține sâmbătă, de la ora 14.00, pe “Arena CSO”, penultima reprezentație a turului în fața fanilor. Ajunsă pe poziția a șasea a clasamentului, cu 17 puncte, gruparea de sub Drăgana are parte de o partidă cu vecina din ierarhie, CSC Sânmartin, situată pe locul al 5-lea, cu două puncte mai mult.

“Roș-albaștrii” au legat două victorii la rând (premieră în Alba în acest sezon) și traversează o perioadă de apreciat în privința rezultatelor realizate: nu au mai cunoscut gustul eșecului din etapa a 6-a, în 27 septembrie, la Odorheiu Secuiesc (scor 0-2), adunând 51 de zile fără înfrângere, cu o serie pozitivă ce cuprinde șase întâlniri și 12 puncte cucerite din 18 posibile.

ELIT

Efectivul gazdelor este unul redus numeric, iar Bold și Vitinha sunt incerți pentru această confruntare în care elevii antrenorului-jucător Lucian Itu, ce va fi iarăși pe gazon, încearcă să treacă și al treilea val, căluzindu-se după proverbul italian “Non c’è due senza tre” care în românește se traduce simplu: “Nu e doi fără trei”.

Oponenții din Bihor vin după două înfrângeri la rând, rezultate negative ce au urmat unei serii excelente de 4 succese consecutive grație cărora au ocupat temporar treapta a treia a podiumului, în componența formației pregătite de Călin Cheregi regăsindu-se Alexandru Sorian, fostul echipier al gazdelor de acum două campionate.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...