Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 14.00, Metalurgistul Cugir – CS Oşorhei! Reintră Itu, să revină victoriile sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prima etapă a returului Ligii a 3-a aduce sub Drăgana o confruntare deloc simplă pentru nou-promovată, Metalurgistul Cugir – CS Oşorhei, mâine, de la ora 14.00, în etapa a 12-a a Seriei a 5-a. Metalurgistul traversează o serie negativă, doar un punct în ultimele 270 de minute şi două sincope consecutive în faţa fanilor (1-3 cu Naţional Sebiş şi 2-2 cu FC Zalău). La doar o săptămâna distanţă de remiza internă cu gruparea din Sălaj, sâmbătă, de la ora 14.00, pe Arena „CSO” poposeşte CS Oşorhei, o trupă ciudată şi incomodă. În tur, acum două luni, în 30 august, pe „Iuliu Bodola” bihorenii au bătut cu 2-1, dar între timp antrenorul Cosmin Bodea a fost înlocuit de Rudy Kovacs. Vizitatorii sunt o trupă extrem de periculoasă, se simt precum peştele-n apă în deplasare, fiind invincibili afară, cu 10 din totalul celor 17 puncte strânse, adjudecate pe terenuri străine.
*Speranţe în reintrarea căpitanului
Cugirenii, clasaţi pe ultima treaptă a podiumului resimt momentul dificil şi nădăjduiesc să bifeze un succes în compania vecinei din ierarhie, ce are acelaşi număr de puncte (cele două sunt diferenţiate de golaveraj). „Ne punem mari speranţe în revenirea lui Itu şi sperăm să conteze intrarea sa într-o întâlnire extrem de importantă pentru noi. Avem o problemă la jocurile de acasă şi întâlnim o grupare ce se simte excelent pe terenuri străine. În condiţiile în care n-am câştigat de 3 partide şi nu ne mai permitem să păşim greşit, mai ales că evoluăm iar în faţa fanilor, este clar că există o anumită presiune. Pe de altă parte, cred că numai noi, prin calitatea prestaţiei, ne putem pune piedică”, a declarat antrenorul Marius Opric.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea