Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 14.00, Industria Galda – Gloria Bistrița | O nouă “finală” pentru elevii lui Paul Ciucă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda, penultima clasată în ierarhia Seriei a 5-a a Ligii a 3-a, cu o zestre precară, numai 8 puncte acumulate și amenințată serios cu retrogradarea, are parte de o nouă “finală” a supraviețuirii, sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 14.00, în fața fanilor, un meci cu Unu Fotbal Club Gloria Bistrița.

Iarăși amfitrionii acuză probleme majore de lot, în condițiile în care Haiduc este suspendat, Cioplântă (va lipsi până la finele turului), Fl. Schiau și Gergely sunt indisponibili, iar P. Muntean și G. Goronea s-au pregătit separat, însă sunt recuperabili până la ora jocului, unul în care iarăși antrenorul Paul Ciucă este obligat să improvizeze în centrul defensivei.

După finalul halucinant al întâlnirii de la Șelimbăr (penalty apărat de Cătălin Suciu în minutul 90+5, portar ce a înscris din punctul cu var în minutul 73; eliminarea lui Haiduc; lovirea lui D. Lupșan de către un spectator coborât din tribună), găldenii trebuie să găsească resurse pentru a depăși și acest obstacol, anunțându-se o dispută dificilă din pricina foamei de puncte. La precedenta reprezentație internă “galben-albaștrii” au spart gheața, realizând întâiul succes pe ierba verde de acasă, cea mai clară victorie stagională, 5-2 cu SCM Zalău, “lanterna roșie” a seriei, după un alt duel încărcat de evenimente.

Sperăm să cucerim toate cele trei puncte, unele care înseamnă enorm în economia luptei pentru evitarea retrogradării. Este un joc extrem de important pentru noi, totul depinzând de mobilizarea jucătorilor și modul cum vom reuși să surmontăm absențele din lot”, a spus președintele Marcel Georgiu.

Vizitatorii se situează pe locul al 11-lea, cu 15 puncte, însă au două insuccese la rând și nu sunt liniștiți, simțind apropierea “nisipurilor mișcătoare” din subsol. La precedentele descinderi în Alba bistrițenii au înregistrat eșecuri: 0-4 pe “Cetate” și 2-3 sub Drăgana, oaspeții arătându-se “cuminți” departe de casă (numai două egaluri, la Cisnădie și Turda, în prima parte a campionatului).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Crăciunelu de Jos, campioana din Alba, la faza regională a Cupei Satelor, luni, 29 aprilie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Crăciunelu de Jos, campioana din Alba, la faza regională a Cupei Satelor, luni, 29 aprilie Echipa comunei Crăciunelu de Jos va participa luni, 29 aprilie, la faza regională a Cupei Satelor. Turneul este prevăzut la Șelimbăr (județul Sibiu) și reunește 5 formații: Crăciunelu de Jos (Alba), Vulcan (Brașov), Șelimbăr (Sibiu), Zetea (Harghita) și Sâncraiu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea