Sâmbătă, ora 14.00, Industria Galda – Gloria Bistrița | O nouă “finală” pentru elevii lui Paul Ciucă!

Paul Voicu - Primar 2020

Industria Galda, penultima clasată în ierarhia Seriei a 5-a a Ligii a 3-a, cu o zestre precară, numai 8 puncte acumulate și amenințată serios cu retrogradarea, are parte de o nouă “finală” a supraviețuirii, sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 14.00, în fața fanilor, un meci cu Unu Fotbal Club Gloria Bistrița.

Iarăși amfitrionii acuză probleme majore de lot, în condițiile în care Haiduc este suspendat, Cioplântă (va lipsi până la finele turului), Fl. Schiau și Gergely sunt indisponibili, iar P. Muntean și G. Goronea s-au pregătit separat, însă sunt recuperabili până la ora jocului, unul în care iarăși antrenorul Paul Ciucă este obligat să improvizeze în centrul defensivei.

ELIT

După finalul halucinant al întâlnirii de la Șelimbăr (penalty apărat de Cătălin Suciu în minutul 90+5, portar ce a înscris din punctul cu var în minutul 73; eliminarea lui Haiduc; lovirea lui D. Lupșan de către un spectator coborât din tribună), găldenii trebuie să găsească resurse pentru a depăși și acest obstacol, anunțându-se o dispută dificilă din pricina foamei de puncte. La precedenta reprezentație internă “galben-albaștrii” au spart gheața, realizând întâiul succes pe ierba verde de acasă, cea mai clară victorie stagională, 5-2 cu SCM Zalău, “lanterna roșie” a seriei, după un alt duel încărcat de evenimente.

Sperăm să cucerim toate cele trei puncte, unele care înseamnă enorm în economia luptei pentru evitarea retrogradării. Este un joc extrem de important pentru noi, totul depinzând de mobilizarea jucătorilor și modul cum vom reuși să surmontăm absențele din lot”, a spus președintele Marcel Georgiu.

Mihail David - 2020

Vizitatorii se situează pe locul al 11-lea, cu 15 puncte, însă au două insuccese la rând și nu sunt liniștiți, simțind apropierea “nisipurilor mișcătoare” din subsol. La precedentele descinderi în Alba bistrițenii au înregistrat eșecuri: 0-4 pe “Cetate” și 2-3 sub Drăgana, oaspeții arătându-se “cuminți” departe de casă (numai două egaluri, la Cisnădie și Turda, în prima parte a campionatului).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...