Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, Minaur Baia Mare – Industria Galda de Jos | Deplasare extrem de grea pentru formația condusă de Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Jocul de sâmbătă, ora 17.00, de la Baia Mare, contând pentru etapa a 5-a a Ligii a 3-a, deschide o săptămână încărcată și totodată extrem de dificilă pentru Industria Galda, ce are de susținut trei jocuri, pe două fronturi.

Între deplasările din eșalonul terț, mâine la Baia Mare, sâmbăta viitoare la Dej, se intercalează partida cu Petrolul Ploiești din cadrul “16”-imilor de finală ale Cupei României, de miercuri, 25 septembrie, meciul anului pentru divizionara terță.

Confruntarea din Maramureș reprezintă un examen greu pentru gruparea pregătită de Paul Ciucă, în condițiile în care amfitrionii, poziționați pe locul șapte (cu 5 puncte) vizează atacarea promovării în Liga a 2-a și să recupereze terenul pierdut în primele întâlniri stagionale.

De partea cealaltă, vizitatorii au un start ratat de campionat, fără niciun punct, cu patru înfrângeri din tot atâtea confruntări, situându-se pe penultimul loc. Dorind să se reabiliteze, găldenii încearcă să nu se întoarcă cu mâna goală din acest joc extern fiind apăsați de zestrea precară din ierarhie și implicit de amenințarea luptei pentru evitarea retrogradării.

Sperăm într-un rezultat pozitiv întrucât avem nevoie de puncte ca de aer. Moralul este scăzut din pricina eșecurilor din Liga a 3-a și trebuie să ne adunăm până nu este prea târziu. O victorie ar fi aur pentru noi”, a spus Marcel Georgiu, președintele “galben-albaștrilor”. Industria va efectua deplasarea în ziua jocului, urmând să revină Frențiu, după o accidentare, lipsind în schimb Haiduc – probleme musculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea