Sâmbătă, Metalurgistul Cugir – SCM Zalău | “Lanterna roșie” vine după puncte sub Drăgana

Metalurgistul Cugir încearcă mâine, de la ora 15.00, să realizeze primul succes din acest sezon sub Drăgana, având în față pe SCM Zalău, “lanterna roșie” a Seriei a 5-a.

Echipa condusă de Lucian Itu se clasează pe poziția a 14-a, cu 7 puncte, având 4 jocuri fără victorie (două remize la rând, ultima pe “Cetate”, cu Unirea Alba Iulia), iar gruparea din Sălaj a strâns două puncte (fiind obligată să suporte o penalizare de 6 puncte). Înființată în vară, SCM Zalău a preluat locul din eșalonul terț de la Unirea Mirșid.

ELIT

Oaspeții se prezintă la acest meci fără Băican și Supuran – suspendați, după o remiză dramatică în inferioritate numerică împotriva liderului Fotbal Comuna Recea, însă cu un nou antrenor principal, Marius Pașca (care va fi ajutat de Alexandru Pop – fostul “principal”, devenit secund), în lotul formației de la poalele Meseșului fiind S. Culda (ex-Unirea Alba Iulia, Mureșul Vințu, CS Ocna Mureș) și Dulap (echipier al Cugirului în trecut). Se înfruntă Metalurgistul Cugir, echipa cu cea mai modestă defensivă a seriei (4 goluri în 8 runde) și ultima clasată, unica din serie cu zero puncte pe terenuri străine.

Avem jucători accidentaţi, iar în situaţia în care suntem va fi un meci dificil. Vom face tot posibilul să câştigăm jocul de sâmbătă, dar SCM Zalău nu este o echipă de neglijat. Practic, zălăuanii au făcut mai multe puncte decât noi, însă sunt sub noi din cauza acelei depunctări. În situaţia noastră orice echipă trebuie luată în seamă. Sperăm să scăpăm cât mai repede de această zonă a clasamentului. Nu mai avem obiective îndrăzneţe, dar măcar vrem să stăm liniştiţi”, a declarat Lucian Itu, pentru www.sportulsălajean.ro.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...