SÂMBĂTĂ: Marș al motocicliștilor pe străzile din Alba Iulia. Campanie de conștientizare și prevenire a accidentelor, organizată de „Apulum Bikers”

Sâmbătă, 5 mai 2018, începând cu ora 13.00, „Apulum Bikers” din  Alba Iulia organizează  un marş pe două roţi, cu scopul de conştientizare a conducătorilor auto de prezenţa motocicliştilor în trafic şi de prevenire a accidentelor.

Întâlnirea va avea loc în parcarea din spatele benzinăriei OMV, de lângă Stadionul Cetate din Alba Iulia, începând cu ora 11.00. Sunt invitaţi să participe la această acţiune toţi motocicliştii sau scuteriştii din judeţul Alba şi judeţele limitrofe, dar şi toţi cei care susţin această cauză.

„Haideţi să arătăm celorlalţi participanţi la trafic, că şi noi, cei pe două roţi (în linie), suntem pe drumuri!” au transmis organizatorii.

Plecarea în marș se va face la ora 13.00, iar traseul pe care îl vor parcurge motocicliștii este următorul: Bulevardul Republicii, strada Tudor Vladimirescu, Bulevardul Ferdinand I, Strada Take Ionescu, Bulevardul Încoronării, Bulevardul 1 Decembrie 1918, strada Cloșca, Bulevardul Revoluției 1989.

Marșul este organizat de Asociația Apulum Bikers, cu sprijinul Poliției, al Jandarmeriei și al Primăriei Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...