Ziarul Unirea

Sâmbătă, Industria Galda – Sticla Arieșul Turda, în a doua rundă a Ligii a 3-a | Test dificil pentru elevii lui Paul Ciucă

Industria Galda evoluează sâmbătă, de la ora 18.00, în cadrul etapei secunde a eșalonului terț, în fața propriilor fani, cu Sticla Arieșul Turda, formație ce a furnizat surpriza rundei inaugurale, învingând Minaur Baia Mare, scor 2-1, o echipă pretendentă la promovare.

Formația pregătită de Paul Ciucă, singura din Alba angrenată pe două fronturi, vine după calificarea dramatică de la Cisnădie din turul al treilea al Cupei României, obținută după loviturile de departajare. Meciul de miercuri a lăsat însă urme adânci în tabăra “galben-albaștrilor” ce au suportat 120 de minute, dintre care aproape o oră în inferioritate numerică, după acest joc pierzând doi titulari (Circov – suspendat și Frențiu – accidentat).

ELIT

Suntem conștienți că vom avea un meci dificil. Adversarii au moral bun după ce au învins Baia Mare și sunt odihniți, ei neavând meci în cupă. Ne vom mobiliza să depășim oboseala acumulată după un joc de cupă cu prelungiri și 60 de minute în inferioritate numerică. Frențiu va lipsi mai mult timp, Circov este suspendat, Fl. Schiau a fost operat pentru scoaterea tijei, toți fiind titulari, plus Baghiu – mai vechi accidentat. Toate acestea sunt probleme pe care trebuie să le depășim pentru a câștiga”, a transmis antrenorul Paul Ciucă.

Tot în această rundă, însă vineri, Metalurgistul Cugir va susține al doilea joc extern consecutiv, la Dej, contra Unirii – eliminată din cupă după 0-3 acasă cu Sănătatea Cluj.

Dan HENEGAR