Sâmbătă, Industria Galda – Sănătatea Cluj | Victorie obligatorie împotriva “virușilor verzi”

Industria Galda de Jos este obligată să învingă în partida de sâmbătă, ora 15.00, de pe teren propriu, cu Sănătatea Cluj, meciul contând pentru etapa a 9-a a eșalonului terț.

“Galben-albaștrii” au reușit runda anterioară să cucerească primele puncte stagionale, 3-1 la Odorheiu Secuiesc, părăsind ultima poziție în ierarhie, însă nu se pot culca pe o ureche, din pricina zestrei precare din ierarhie. Amfitrionii au în față experimentata formație a “virușilor verzi” (Lăzăreanu, I. Rada, D. Matei, L. Rus, Ciupe, D. Roman sau Tilincă), Sănătatea fiind performera ediției actuale a Cupei României, calificându-se în optimile de finală după ce a eliminat formația lui Gică Hagi, Viitorul Constanța, deținătoarea trofeului.

ELIT

La precedenta descindere în Alba, clujenii (locul opt, cu 11 puncte) au remizat sub Drăgana, iar etapa anterioară au trecut, pe teren propriu, de Minaur Baia Mare, o pretendentă la promovare. Ușoare probleme medicale în tabăra gazdelor acuză Haiduc, Al. Costea, G. Goronea și Ad. Hăprian – se antrenează separat, însă se speră în recuperarea lor.

Este clar că ne propunem să luăm toate punctele, cu toate că ne așteaptă o confruntare extrem de dificilă, cu un oponent incomod“, a declarat președintele Marcel Georgiu. Industria este singura echipă din Seria a 5-a ce nu a punctat pe teren propriu, înregistrând trei eșecuri acasă, ultimul fiind un 2-6 neverosimil cu Luceafărul Oradea.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...