Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, Industria Galda – Luceafărul Oradea | Amfitrionii, cu cuțitul la os!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe Industria Galda o așteaptă un meci de foc pe propriul teren, sâmbătă, de la ora 15.00, cu Luceafărul Oradea, pretendentă la promovarea în eșalonul secund.

Industria Galda de Jos este într-o situație dificilă, după cel mai modest start din istorie în eșalonul terț. Formația condusă de Paul Ciucă a înregistrat șase înfrângeri consecutive și a preluat “lanterna roșie” a Seriei a 5-a, fiind măcinată de grijile din lupta pentru evitarea retrogradării.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Nu mai avem voie la niciun pas greșit! Suntem în zona fierbinte, cu cuțitul la os și trebuie să adunăm puncte indiferent de numele adversarului, sau șansele cu care suntem cotați înaintea disputei”, a precizat Daniel Lupșan, căpitanul gazdelor.

Se află față-n față în etapa a 7-a a Ligii a 3-a două echipe situate la poli opuși ai ierarhiei: amfitrionii – locul 16 (zero puncte), respectiv bihorenii – poziția a 2-a, cu 15 puncte. Parcursul de până acum vorbește de la sine: Industria nu a marcat în fața fanilor, iar Luceafărul reprezintă cea mai prolifică echipă a seriei pe terenuri străine, cu maximum de puncte obținute în trei deplasări (ultima, la Cugir, victorie categorică 3-0). Situația critică din ierarhie îi obligă pe echipierii “galben-albaștri” să ia puncte, cu toate că examenul este extrem de dificil, mai ales că oficialii Industriei i-au anunțat pe jucători că au blocate salariile până în momentul în care vor aduna puncte. Amfitrionii au și câteva probleme de efectiv, Cioplântă – accidentat, Fl. Schiau și Ad. Hăprian – incerți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea