Sâmbătă, Industria Galda de Jos – CSC Sânmartin | “Lanterna roșie”, constrânsă să ia toate punctele!

Paul Voicu - Primar 2020

Sâmbătă, de la ora 14.00, Industria Galda de Jos, ultima clasată a Seriei a 5-a din Liga a 3-a, cu o zestre extrem de precară, numai 8 puncte acumulate, joacă pe teren propriu, cu CSC Sânmartin, în runda ce trage cortina peste prima parte a campionatului.

Amfitrionii sunt obligați să cucerească toate punctele pentru a se menține cu șanse în lupta pentru evitarea retrogradării și a pune un punct fericit celui mai modest tur petrecut pe a treia scenă. “Suntem într-o situație foarte dificilă, am ajuns pe ultimul loc, dar încă mai credem în șansa noastră de a ne salva și vrem ca în ultima etapă să reușim să luăm toate punctele puse în joc. Doar așa putem să avem încredere în continuare, cât mai sunt șanse”, a precizat Daniel Lupșan, căpitanul “galben-albaștrilor”.

ELIT

Acesta, împreună cu Al. Costea, va reveni în formula de start, la fel și antrenorul Paul Ciucă pe banca tehnică, după cele două etape de suspendare, urmând însă să absenteze Haiduc și S. Mureșan – după cartonașele roșii, incerții fiind, din motive medicale, Adam (entorsă) și Fl. Schiau (nerefăcut complet).

Găldenii vin după două înfrângeri succesive, cu un singur punct strâns în ultimele trei jocuri, și sunt în criză, apăsați de poziția din ierarhie și constrânși să învingă în acest meci “de totul sau nimic”. Și oaspeții sunt într-o cădere accentuată: au patru eșecuri consecutive, venite după 4 victorii la rând.

Mihail David - 2020

Au schimbat antrenorul, Cosmin Bodea substituindu-l pe Călin Cheregi, dar nu au putut stopa declinul, formația din Bihor coborând de pe locul al treilea până pe poziția a 9-a (19 puncte) după 4 jocuri în care nu au agonisit nimic. Industria are șansa să cedeze “lanterna roșie” în cazul unui succes coroborat cu un rezultat negativ înregistrat de SCM Zalău pe “Cetate

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...