Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, Industria Galda de Jos – CSC Sânmartin | “Lanterna roșie”, constrânsă să ia toate punctele!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, de la ora 14.00, Industria Galda de Jos, ultima clasată a Seriei a 5-a din Liga a 3-a, cu o zestre extrem de precară, numai 8 puncte acumulate, joacă pe teren propriu, cu CSC Sânmartin, în runda ce trage cortina peste prima parte a campionatului.

Amfitrionii sunt obligați să cucerească toate punctele pentru a se menține cu șanse în lupta pentru evitarea retrogradării și a pune un punct fericit celui mai modest tur petrecut pe a treia scenă. “Suntem într-o situație foarte dificilă, am ajuns pe ultimul loc, dar încă mai credem în șansa noastră de a ne salva și vrem ca în ultima etapă să reușim să luăm toate punctele puse în joc. Doar așa putem să avem încredere în continuare, cât mai sunt șanse”, a precizat Daniel Lupșan, căpitanul “galben-albaștrilor”.

Acesta, împreună cu Al. Costea, va reveni în formula de start, la fel și antrenorul Paul Ciucă pe banca tehnică, după cele două etape de suspendare, urmând însă să absenteze Haiduc și S. Mureșan – după cartonașele roșii, incerții fiind, din motive medicale, Adam (entorsă) și Fl. Schiau (nerefăcut complet).

Găldenii vin după două înfrângeri succesive, cu un singur punct strâns în ultimele trei jocuri, și sunt în criză, apăsați de poziția din ierarhie și constrânși să învingă în acest meci “de totul sau nimic”. Și oaspeții sunt într-o cădere accentuată: au patru eșecuri consecutive, venite după 4 victorii la rând.

Au schimbat antrenorul, Cosmin Bodea substituindu-l pe Călin Cheregi, dar nu au putut stopa declinul, formația din Bihor coborând de pe locul al treilea până pe poziția a 9-a (19 puncte) după 4 jocuri în care nu au agonisit nimic. Industria are șansa să cedeze “lanterna roșie” în cazul unui succes coroborat cu un rezultat negativ înregistrat de SCM Zalău pe “Cetate


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea