Sâmbătă, în prima rundă a primăverii, Metalurgistul Cugir – Fotbal Comuna Recea | Start incendiar de retur sub Drăgana, derby cu liderul!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Metalurgistul Cugir debutează fulminant în retur, cu un derby sub Drăgana, împotriva liderului Seriei a 5-a, Fotbal Comuna Recea, meci programat sâmbătă, de la ora 15.00, pe “Arena CSO”.

După trei luni de pauză, la finele săptămânii, în prima rundă a returului, se anunță un meci de foc, împotriva primei clasate, ce are 4 puncte avans în ierarhie, raportat la conjudețeana Minaur Baia Mare. Maramureșenii au pregătit corespunzător partea a doua a stagiunii, au efectuat un cantonament centralizat în Antalya, realizând și 7 transferuri, între care și atacantul aiudean Claudiu Coltor, fost în tur la… Metalurgistul Cugir (care a și înscris golul egalizator în tur, scor 1-2).

ELIT

Amfitrionii, plasați la mijlocul stagiunii în apropierea podiumului, cel mai bine dintre reprezentantele județului Alba, au 26 de puncte și abordează liniștiți sezonul de primăvară (cu două meciuri succesive pe teren propriu, peste o săptămână vor primi vizita Unirii Dej). Cinci jucători au înregimentat cugirenii în această pauză: Toilă (portar, Metaloglobus), G. Goronea (Industria Galda), Mierlici (ex-CSM Reșița), Cocan și M. Lupu (LPS Cetate Deva), iar pentru acest joc important, gazdele conduse de antrenorul jucător Lucian Itu nu pot conta pe R. Trif și Davidaș – accidentați.

Formația pregătită de Ciprian Danciu a încheiat în trombă turul campionatului, cu o serie de 5 jocuri în care nu a pierdut (13 puncte), iar oponenții de mâine se mândresc cu un parcurs remarcabil: 9 meciuri în care nu au cunoscut gustul înfrângerii și 5 victorii consecutive! “Roș-albaștrii” au strâns astfel mai bine de 6 luni fără eșec (incluzând aici și perioada de pauză), precedentul insucces fiind înregistrat în etapa a 6-a (27 septembrie 2019, 0-2 la Odorheiu Secuiesc).

Dan HENEGAR