Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, “Crosul Speranței” de la Blaj, competiție cu latură caritabilă și record de participanți

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 5 octombrie, pe Câmpia Libertății, va avea loc ediția a treia a “Crosului Speranței” Blaj, ce va avea la start 854 de persoane, dintre care peste 500 de copii, consemnându-se un record de participare.

Și în acest an competiția atletică din “Mica Romă” va avea un caracter caritabil, mare parte din suma strânsă din taxele de participare urmând a fi donată tinerilor cu dizabilități de la Serviciu de Ajutor Maltez din localitate. Cei care nu s-au înscris la cursele propriu-zise, dar doresc să contribuie cu bani pentru tinerii cu dizabilități de la Serviciul de Ajutor Maltez din Blaj sunt invitați pe Câmpia Libertății, acolo unde, pe tot parcursul zilei, se pot face donații. Pentru ei, și nu numai, organizatorii au pregătit ateliere de pictat pe față și pe sticlă. Ediția 2019 a “Crosului Speranței” aduce și două noutăți: extinderea traseului de semimaraton, ce va avea o lungime de 26,4 kilometri, dar și o categorie de vârstă, peste 60 de ani, în cursele destinate adulților.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Evenimentul atletic va debuta sâmbătă, la ora 10.00, cu startul pentru cele trei trasee rezervate adulților: Crosul Hobby – 3 km, Crosul popular – 8 km și Semimaraton – 26,4 km. Startul și sosirea sunt pe Câmpia Libertății, în funcție de lungimea traseului ales concurenții având de alergat pe străzile din Blaj, precum și pe dealurile din jur.

La ora 11.00 va avea loc festivitatea de premiere pentru crosurile Hobby si Popular. Cursele copiilor vor începe la ora 13.00 și se vor desfășura, la fel ca anul trecut, pe traseele organizate în interiorul Câmpiei Libertății. Festivitatea de premiere pentru semimaraton și cursele copiilor va avea loc după ora 14.00, înaintea acestui moment organizatorii programând și o tombolă a participanților.

„Crosul Speranței” Blaj este un eveniment organizat de Asociația Running&Cycling Club Blaj în colaborare cu Primăria Municipiului Blaj, partener media fiind Radio Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea