Rămâi conectat

Politică Administrație

Sâmbătă 9 Mai – Consultanță gratuită la notar, în Alba Iulia, de Ziua porților deschise

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbată, 9 mai, la Alba Iulia și în alte 39 de orași din întraga țară, va fi organizată Ziua porților deschise la Notarii Publici. Acţiunea se va desfăşura la toate sediile principale şi sediile secundare judeţene ale Camerele Notarilor Publici. Programul de acordare a consultaţiilor va fi între orele 9 si 13.

camera notarilor publici albaLocația “cu porți deschise” în municipiul Alba Iulia va fi sediul filialei Alba a Camerei notarilor publici, situat pe B-dul Ferdinand I nr. 38A.

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România organizează sâmbată, 9 mai, în parteneriat cu Asociaţia Naţională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România, Ziua Porţilor deschise, se arată într-un comunicat de presă al UNNPR.

Cu prilejul acestui eveniment, notarii publici vor oferi publicului informații gratuite pe teme notariale. Pot fi solicitate consultaţii juridice pe tema procedurii succesorale notariale, a lichidării pasivului succesoral, cu acordul tuturor moștenitorilor, a procedurii divorţului,a redactării înscrisurilor cu conţinut juridic, a autentificării înscrisurilor, a legalizării copiilor de pe înscrisuri, a efectuării şi legalizării traducerilor,a eliberării de duplicate de pe acte, a numirii custodelui sau a curatorului special şi a primiri în depozit a bunurilor, a înscrisurilor şi a documentelor prezentate de părţi, precum şi a sumelor de bani, a altor bunuri, înscrisuri sau documente găsite cu ocazia inventarului succesoral.

Oraşele în care vor avea loc Zilele Porţilor deschise sunt: Bucureşti, Călăraşi, Giurgiu, Alexandria, Slobozia, Alba-Iulia, Deva, Sibiu, Bacău, Piatra Neamţ, Oneşti, Braşov, Sfântu Gheorghe, Cluj-Napoca, Bistriţa, Baia-Mare, Zalău, Constanţa, Craiova, Targu-Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Slatina, Galaţi, Brăila, Focşani, Iaşi, Vaslui, Oradea, Satu-Mare, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Ploieşti, Buzău, Târgovişte, Suceava, Târgu-Mureş, Miercurea-Ciuc, Timişoara, Arad şi Reşiţa.

Lista completă conţinând adresele tuturor sediilor la care se va acorda consultanţă poate fi găsită pe site-ul UNNPR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea