Rămâi conectat

Curier Județean

Sâmbătă, 10 octombrie: ”Cupa ACAS”, ediția a XII-a – competiție sportivă dedicată copiilor și tinerilor cu dizabilități, din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă 10 octombrie, de la ora 10.00, pe terenul de sport de la Liceul ”Dorin Pavel” din Alba Iulia, are loc ediția a XII-a a Cupei ACAS, un eveniment sportiv destinat persoanelor cu dizabilități.

cupa acasDirecţia de Asistenţă Socială împreună cu Asociaţia pentru Consiliere şi Asistenţă Specializată „ACAS” organizează competiția în fiecare an, din 2004. Nu se urmăreşte performanţa sportivă, ci socializarea acestei categorii de persoane, creşterea încrederii de sine şi dezvoltarea abilităţilor de comunicare.

Probele se desfăşoară pe criterii de vârstă şi tip de deficienţă după cum urmează: pentru deficienţe psihice şi auditive – alergare viteză, de rezistenţă, aruncarea mingii de oină, a mingii medicinale, săritura în lungime de pe loc; pentru deficienţe motorii – aruncarea mingii de oină şi alergare în scaun cu rotile; pentru copiii cu vârsta 3-8 ani – circuitul „Mici, talente mari”.

Pentru organizarea ediției din acest an Consiliul Local Alba Iulia a aprobat alocarea sumei de 7.500 de lei, bani ce vor fi folosiți pentru premierea participanţilor la concurs, cu câte 50 de lei, şi pentru cheltuielile cu materialele necesare (apă, sucuri, diplome, afişe). (Z.U.)

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea