Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, 1 iunie, la Zlatna, turneu de rugby junioare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

rugby junioare zlatnaSâmbătă, 1 iunie, stadionul „Minaur” din Zlatna intră în circuitul rugby-ului autohton, pe arena de pe Ampoi urmând să se desfăşoare, între orele 9.00 şi 13.00, al treilea turneu de rugby în 7 feminin. Campioană ediţia trecută, echipa CS Gold Roşia Montană este liderul întrecerii după două turnee din noua stagiune a întrecerii pentru junioare, cele de la Bucureşti şi Buzău. Fetele pregătite de antrenorul Ionel Sahlean vor avea ca adversare pe Venus Temad Piatra Neamţ, RC „Arieşul Mihai Viteazul” Turda, RC Buzău, RC Gringos Braşov şi CSM Paşcani (gruparea din Moldova fiind neînvinsă şi pretendentă la şefie).
În acelaşi context, precizăm că Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan” Abrud (profesor Gabriel Câra) a reprezentat Alba la finala ONSS la rugby feminin, de la Constanţa, în perioada 24-26 mai, alături de echipe din Iaşi, Vrancea, Bucureşti şi Gorj (la aceeaşi competiţie formaţia din Apuseni s-a clasat pe locul doi anul trecut), terminând întrecerea pe locul 5. A fost o prezenţă ce a lăsat în urmă un scandal, echipa din Alba având de suportat o contestaţie. „Am început excelent, am câştigat grupa, victorii cu echipe din Rovinari şi Focşani, dar apoi în semifinale a apărut o contestaţie. Adversarii au invocat substituirea unei jucătoare, total eronat, iar organizatorii, pentru a «împăca şi capra şi varza» ne-au trimis să jucăm pentru locurile 5-6 cu Braşovul”, a spus Ionel Homeniuc, coordonatorul echipei din Apuseni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea