Salvator și în timpul liber: Un pompier din Alba a ajutat la stingerea unui incendiu izbucnit la un magazin

Un pompier aflat în timpul liber a ajutat la lichidarea incendiului izbucnit la magazinul chinezesc din Aiud. Eroul a acționat imediat ce a ajuns la fața locului, alături de angajați.

Potrivit martorilor, odată ajuns la fața locului, pompierul a observat că erau multe persoane în magazin, iar curentul era căzut.

Elit ELIT

Acesta a acționat imediat pentru a evacua clienții aflați în incintă și a mers în spatele locatiei, unde era localizat incendiul, iar personalul magazinului a lichidat focul cu ajutorul stingătoarelor.

Potrivit unor surse ziarulunirea.ro, pompierul aiudean nu este la prima intervenție de acest gen, acesta dând dovada că este un salvator în adevăratul sens al cuvântului și în trecut, prin intervenții asemănătoare, chiar dacă se afla în timpul liber.

Reamintim că incendiul a izbucnit sâmbătă, în jurul orei 17:00. Flăcările se pare ca au fost provocate de către un minor care a fost surprins de camerele de supraveghere din magazin și care în prezent este căutat de autoritățile competente.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419