Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Salon Mystique Alba Iulia, despre masajul erotic şi beneficiile lui

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Masajul erotic există de când lumea, însă a fost acceptat gradual în societate, pas cu pas, la început fiind doar tolerat, mai apoi acceptat tacit, ajungând în cele din urmă să fie recunoscut ca necesar-util, o practică curentă, cel puţin în viaţa bărbaţilor.
Masajul erotic este o artă despre care se vorbeşte şi este practicată de mai bine de 2000 de ani, o artă parcă special creată pentru o lume stresantă şi stresată de viaţa cotidiană. Era practicat la rang de artă încă din Orientul Antic, acolo unde înţelepţii credeau şi susţineau că energia sexuală este energia fundamentală a vieţii. Iar dacă stăm bine să analizăm, putem spune că este adevărat, atât în sens filosofic cât şi practic, în existenţa cotidiană. Nu putem subaprecia puterea energiei pe care o transmit mâinile la o simplă atingere. Ştim cu toţii, terapia prin masaj acţionează simţitor asupra trupului, minţii şi a emoţiilor. Cercetările arată că masajul poate, prin tehnicile lui, să crească nivelul endorfinelor, adică să dea o stare de euforie şi apetit, să elibereze hormonii sexuali şi să îmbunătăţească sistemul imunitar.
La Salon Mystique din Alba Iulia, o locaţie de lux, adresată bărbaţilor care caută relaxarea totală, ferită de ochii curioşilor, maseuzele au fost instruite şi antrenate, astfel încât tehnicile şi metodele să servească masajului erotic de nota 10. Atingerile stimulente, relaxarea, stimularea producerii de hormoni esenţiali corpului, şi nu în ultimul rând, împlinirea şi satisfacţia erotică, sunt elementele de bază cu care acestea “lucrează”. Este bine de ştiut că masajul erotic nu include contact intim, ci tehnici de masaj îmbinate cu talent, senzualitate şi imaginaţie. Fetele au fost atent selecţionate, unul dintre criterii fiind cel comportamental, astfel că au fost alese tinere capabile să respecte regulamentul bunului simţ. Ele oferă pe lângă clipele de erotism, pentru cei care simt nevoia, discuţii plăcute şi interesante. Gândiţi-vă doar că, după o şedinţă de masaj plină de arta eroticului, veţi ieşi mult mai relaxaţi, detensionaţi, pozitivi şi cu o stare de spirit armonioasă.
Iată 10 motive pentru care să alegi masajul erotic:
Dacă nu aţi apelat niciodată la masajul erotic
s-ar putea să credeţi doar o parte dintre ele, însă e nevoie doar de o singură vizită pentru a înţelege exact despre ce este vorba.
1. Este o metodă ideală de a te remonta după o zi stresantă.
2. Ţi-au plăcut dintotdeauna (mult) femeile frumoase. Îţi doreşti şi vrei să fii atins, să le atingi.
3. Te face să te simţi cu adevărat bărbat.
4. Ajută la stimularea intelectuală. Vrei să fii mai inteligent? Trebuie să îi dai voie creierului să se deconecteze de stresul cotidian.
5. Ajută la stimularea nervoasă. Sistemul tău nervos central o să-ţi multumească în repetate zile, în special în ziua masajului.
6. Ajută la stimularea musculară. După atâtea zile de muncă şi de stres fizic şi muşchii tăi au nevoie de o pauză şi de o binemeritată stimulare.
7. Ajută la menţinerea frumuseţii pielii. Datorită drenării limfatice şi a uleiurilor folosite în masajul erotic, pielea este unul dintre beneficiarii direcţi ai masajului.
8. Bărbatul deşi este creat şi adus pe pământ pentru o singură femeie (pentru toţi cei care nu ştiu care este) el trebuie să se antreneze în arta sexualităţii cu mai multe. Aşa este el.
9.  Îţi deschide apetitul sexual şi îţi “eliberează” energiile sexuale nefolosite.
10. Este ca o pilulă miraculoasă, aduce armonie în viaţa ta.
Aşadar, nu ezitaţi şi gândiţi-vă la o escapadă din normalul uneori apăsător al zilelor voastre. Masajul erotic este soluţia problemelor întâlnite des în viaţa de cuplu. Ştim cu toţii că după o relaţie de mai mulţi ani, în cuplu apare monotonia, în mod special pe plan sexual, iar masajul erotic poate fi cheia succesului spre a duce o viaţă activă şi satisfăcătoare alături de soţie.
Nu uitaţi: Cel mai bun moment pentru masaj este… atunci când simţiţi nevoia. Găsiţi mai multe detalii şi date de contact pe pagina salonului www.eroticalbaiulia.com.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea