Salon Mystique Alba Iulia, despre masajul erotic şi beneficiile lui

salon masajMasajul erotic există de când lumea, însă a fost acceptat gradual în societate, pas cu pas, la început fiind doar tolerat, mai apoi acceptat tacit, ajungând în cele din urmă să fie recunoscut ca necesar-util, o practică curentă, cel puţin în viaţa bărbaţilor.
Masajul erotic este o artă despre care se vorbeşte şi este practicată de mai bine de 2000 de ani, o artă parcă special creată pentru o lume stresantă şi stresată de viaţa cotidiană. Era practicat la rang de artă încă din Orientul Antic, acolo unde înţelepţii credeau şi susţineau că energia sexuală este energia fundamentală a vieţii. Iar dacă stăm bine să analizăm, putem spune că este adevărat, atât în sens filosofic cât şi practic, în existenţa cotidiană. Nu putem subaprecia puterea energiei pe care o transmit mâinile la o simplă atingere. Ştim cu toţii, terapia prin masaj acţionează simţitor asupra trupului, minţii şi a emoţiilor. Cercetările arată că masajul poate, prin tehnicile lui, să crească nivelul endorfinelor, adică să dea o stare de euforie şi apetit, să elibereze hormonii sexuali şi să îmbunătăţească sistemul imunitar.
La Salon Mystique din Alba Iulia, o locaţie de lux, adresată bărbaţilor care caută relaxarea totală, ferită de ochii curioşilor, maseuzele au fost instruite şi antrenate, astfel încât tehnicile şi metodele să servească masajului erotic de nota 10. Atingerile stimulente, relaxarea, stimularea producerii de hormoni esenţiali corpului, şi nu în ultimul rând, împlinirea şi satisfacţia erotică, sunt elementele de bază cu care acestea “lucrează”. Este bine de ştiut că masajul erotic nu include contact intim, ci tehnici de masaj îmbinate cu talent, senzualitate şi imaginaţie. Fetele au fost atent selecţionate, unul dintre criterii fiind cel comportamental, astfel că au fost alese tinere capabile să respecte regulamentul bunului simţ. Ele oferă pe lângă clipele de erotism, pentru cei care simt nevoia, discuţii plăcute şi interesante. Gândiţi-vă doar că, după o şedinţă de masaj plină de arta eroticului, veţi ieşi mult mai relaxaţi, detensionaţi, pozitivi şi cu o stare de spirit armonioasă.
Iată 10 motive pentru care să alegi masajul erotic:
Dacă nu aţi apelat niciodată la masajul erotic
s-ar putea să credeţi doar o parte dintre ele, însă e nevoie doar de o singură vizită pentru a înţelege exact despre ce este vorba.
1. Este o metodă ideală de a te remonta după o zi stresantă.
2. Ţi-au plăcut dintotdeauna (mult) femeile frumoase. Îţi doreşti şi vrei să fii atins, să le atingi.
3. Te face să te simţi cu adevărat bărbat.
4. Ajută la stimularea intelectuală. Vrei să fii mai inteligent? Trebuie să îi dai voie creierului să se deconecteze de stresul cotidian.
5. Ajută la stimularea nervoasă. Sistemul tău nervos central o să-ţi multumească în repetate zile, în special în ziua masajului.
6. Ajută la stimularea musculară. După atâtea zile de muncă şi de stres fizic şi muşchii tăi au nevoie de o pauză şi de o binemeritată stimulare.
7. Ajută la menţinerea frumuseţii pielii. Datorită drenării limfatice şi a uleiurilor folosite în masajul erotic, pielea este unul dintre beneficiarii direcţi ai masajului.
8. Bărbatul deşi este creat şi adus pe pământ pentru o singură femeie (pentru toţi cei care nu ştiu care este) el trebuie să se antreneze în arta sexualităţii cu mai multe. Aşa este el.
9.  Îţi deschide apetitul sexual şi îţi “eliberează” energiile sexuale nefolosite.
10. Este ca o pilulă miraculoasă, aduce armonie în viaţa ta.
Aşadar, nu ezitaţi şi gândiţi-vă la o escapadă din normalul uneori apăsător al zilelor voastre. Masajul erotic este soluţia problemelor întâlnite des în viaţa de cuplu. Ştim cu toţii că după o relaţie de mai mulţi ani, în cuplu apare monotonia, în mod special pe plan sexual, iar masajul erotic poate fi cheia succesului spre a duce o viaţă activă şi satisfăcătoare alături de soţie.
Nu uitaţi: Cel mai bun moment pentru masaj este… atunci când simţiţi nevoia. Găsiţi mai multe detalii şi date de contact pe pagina salonului www.eroticalbaiulia.com.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Untold vă prezintă pe cei patru eroi donatori: un polițist, o asistentă medicală, un măcelar și un șofer RATB au salvat 852 de vieți donând sânge!

Untold și Neversea vă prezintă 4 oameni care spulberă mitul vampirului și salvează vieți prin donarea de sânge. Tărâmul lui… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 9-15 octombrie 2020

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 9 – 15 octombrie 2020. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Headliners Electric Castle 2021: twenty øne piløts, Gorillaz & Deftones

Acolo unde e dorință și pasiune, există speranță. Iar speranța echipei Electric Castle stă într-un 2021 ce va permite revenirea… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 25 septembrie – 01 octombrie 2020

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 25 septembrie – 01 octombrie 2020. Ce filme vor rula la cinematograful din… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Neversea 2021 va avea loc între 8-11 iulie | Data festivalului aleasă de fanii din întreaga lume

Fanii celui mai mare festival de pe plajă din România, Neversea, au ales. A patra ediție a festivalului va avea… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 2-8 octombrie 2020

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 2-8 octombrie 2020. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

FOTO| Nicolae Stanciu, internaționalul român, a devenit tată! Andreea, soția lui, a nascut o fetiță perfect sănătoasă

Pentru fotbalistul originar din Alba, Nicolae Stanciu dar și pentru soția lui, Andreea, astăzi este o zi foarte importantă. Cei… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Show de Revelion oferit de UNTOLD, la Pro TV

UNTOLD pregătește cel mai asteptat party de Revelion pentru întreaga Românie, DAY ONE-ÎNCEPUTUL, ce va fi transmis la PRO TV.… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

3 Comentarii

Amatori 31 ianuarie 2014 at 19:15

Asta e salon de masaj erotic?? Am avut neplacerea de a merge acolo si spre dezamagirea mea am gasit vreo 5-6 fiinte urate in spume, o baie infecta unde sa faci dus, uratele alea foarte arogante si necivilizate si tariful e ca in alte saloane reale din orasele mari. Deci in concluzie personal nu as recomanda nimanui sa mearga!!

dolfi 31 ianuarie 2014 at 23:27

nu stiu exact locul, da stiu o zona in centru in spate la raifeissen unde-s niste specimene urate de-ti moare orice pofta doar cand le vezi… Ajunge sa le vezi doar si, daca esti insurat sau ai prietena o sa-ti aduci aminte instant ca ea e cea mai frumoasa de pe lume… Cat despre „intreprinderea” din articol, nu cunosc, le-am intrat pe „sait” si ma amuza o singura chestie, daca e doar un job ptr domnisoarele alea, de ce li se ascunde.. fatza? le e rusine? nu-mi ziceti ca pentru „intimitate”! 😀 😀 😀

nu e prost cine cere, prost e ala care da!

gadea si ciutacu 1 februarie 2014 at 0:59

Saloanele erotice sunt bordeluri „mascate”. Sa fim seriosi. In toate orasele mari sub „perdeaua” acestor afaceri gen salon erotic se ascunde prostitutia. Asta explica faptul ca in Alba sunt „urate cu spume” cum spuneau antevorbitorii mei. De unde nu e..nici clientii nu cer. Articolul asta vine sa ne informeze asupra locurilor de „relaxare” dupa ce plagiatorul sef cu gasca de penali a scos prostitutia de sum incidenta Codului Penal? Bravos. Vb aia: draca dragoste nu e, o facem pe bani. Poate „stirea” asta ne va aduce turisti si vom trai numai din turism ca locuri de munca nu prea se arata la orizont. Doar pt amatoare sau..profesioniste.

Comentariile sunt oprite