Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Salariile din Primăria Sebeș: Cât câștigă lunar primarul Dorin Nistor și angajații instituției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Salariile din Primăria Sebeș: Cât câștigă lunar primarul Dorin Nistor și angajații instituției

Raportul privind transparența veniturilor salariale a funcționarilor publici din Municipiul Sebeș, a fost făcut public pe site-ul primăriei, astfel, indemnizațiile lunare ale bugetarilor pot fi consultate de cetățenii.

Salariul de bază al primarului din Sebeș, Dorin Nistor este de 13.520 de lei, la care se mai adaugă un spor de 25%, adică un total de 16.900 de lei, salariul brut lunar.

Viceprimarul Adrian Bogdan are o indemnizație lunară de 11.440 lei, la care se adaugă de asemenea un spor de 25% adică, 14.300 de lei, venitul brut lunar.

Lista este continuată de secretarul unității administrativ teritoriale, care are o indemnizație lunară de bază, de 11.000 lei.

CITEȘTE ȘI: Salarii „BOIEREȘTI” la Primăria Alba Iulia. Ce sporuri și indemnizații ia Gabriel Pleșa, împreună cu „cei mai cei” dintre bugetari

Potrivit documentului, la data de 31 martie 2021, pe lângă veniturile de bază ale conducerii, enumerate mai sus, salariile din primăria Sebeș sunt următoarele:

Arhitectul șef al orașului câștigă lunar 9.472 de lei. Directorul executiv are o indemnizațiile de bază de 9.276 lei, plus un spor de 10%, iar salariul total brut este de 10.203 lei.

Un șef serviciu are o indemnizație de bază de 8.846 lei.

Șefii de birou au un salariu de bază de 7,926 de lei, iar pentru unul se adaugă un spor de 10%.

Inspectorii și consilierii au salarii care variază între 2.829 lei, salariu brut pentru un debutant și 6.204 lei pentru consilierii superiori, la care se adaugă sporuri între 10 și 40%.

CITEȘTE ȘI: Ce salarii au angajații DSP Alba de la director la muncitor calificat: Cât câștigă cei care sunt de mai mult de un an în prima linie a luptei cu Covid-19

Un consilier la cabinetul primarului are un salariu brut între 7.733 lei și 7.926 lei, iar un consilier la cabinetul viceprimarului are o indemnizație de bază de 7.185 lei.

Șoferul care deservește aleșii locali câștigă 4.990 lei, iar un șofer (alte categorii) 3.738 lei, salariu brut.

La Poliția Locală, Directorul executiv are o indemnizație lunară de bază de 7.769 lei, iar pentru polițiștii locali din Sebeș, salariul brut variază între 2.357 lei și 5.127 lei, în funcție de gradație. De asemenea, anual, aceștia beneficiază de o indemnizație de hrană în valoare totală de 13.505 lei.

Șeful de serviciu al SVSU Sebeș are un salariu de bază de 7.926 lei, un conducător de autospecială, între 3.003 și 3.738 lei, iar un servant pompier câștigă între 2.514 lei și 3.131 lei, toate salarii brute

În documentul afișat pe site-ul Primăriei din Sebeș sunt trecuți și consilierii locali. Aceștia au o indemnizație maximă lunară în valoare de 1.269 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea