Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Șahiști din nouă țări și-au anunțat prezența la Openul Internațional de Șah de la Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu 3 săptămâni înaintea startului în Openul International de Șah al României, șahiști din 9 tari – Bulgaria, Germania, Grecia, Irlanda, Moldova, Portugalia, Ucraina, Ungaria și România – și-au anunțat participarea la regalul șahist organizat în premiera la Alba Iulia.

turneu sahOpenul Internațional de Șah al României, organizat de Federația Română de Șah și CSU Alba Iulia, se va desfășura în perioada 16-23 martie la Alba Iulia.

”Prezența la start a 10 mari maeștri internaționali, 6 maeștri internaționali și 8 maeștri FIDE face ca acest turneu sa fie unul dintre cele mai puternice organizate în ultimii ani in Romania. La turneu au drept de participare doar seniorii cu rating FIDE peste 2300 și juniori cu rating FIDE peste 2200. O șansa de a se confrunta cu marii maeștri internaționali o vor avea și jucătorii amatori, cu condiția sa se claseze pe unul dintre primele trei locuri la Openul Județului Alba la șah rapid. Alba Iulia va deveni capitala șahistă a României”, a spus directorul Openului internațional, Marius Ceteraș.

Meciurile vor avea loc la Hotelul Transilvania din Alba Iulia.

În paralel cu turneul internațional, tot în perioada 16-23 martie, ”se va desfășura Openul Județului Alba la șah clasic, un turneu în care s-au înscris deja 32 de concurenți și care este deschis jucătorilor cu rating FIDE sub 2300”, a mai spus Ceteraș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea