Rămâi conectat

Curier Județean

S.C. Newamport Compani SRL a finalizat consolidarea podului peste Râul Aries din Sălciua cu peste 200.000 de euro

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recent Consiliul Județan Alba a recepţionat lucrările la obiectivul de investiţi “Consolidare pod pe DJ 750C peste Raul Arieş, km 0+500, localitatea Sălciua, Judeţul Alba”, valoarea totală a lucrărilor de reparaţii, ridicandu-se la suma de 1.052.363,13 lei. Lucrările au fost realizate de una dintre cele mai prospere firme din domeniul construcțiilor din Alba, S.C. Newamport Compani SRL.

Obiectivul a fost transferat din nou, printrun proiect de hotărâre adoptat joi de consilierii județeni, in Inventarul bunurilor care aparţin domeniului public al judeţului Alba, impreună cu valoarea totală a lucrărilor de reparaţii.

Pe drumul judeţean DJ 750C, la km 0+500, in localitatea Sălciua de Sus, este amplasat podul care traversează Raul Arieş, realizand legătura drumului naţional DN 75, situat pe malul stang al raului Arieş, cu drumul judeţean DJ 1071 Aiud — Rameţ – Mogoş – Abrud.

Construit din beton armat precomprimat, podul are trei deschideri de 18 m, realizand o suprastructură cu lungime de 54,10 m, inclusiv zidurile de gardă. Podul este drept şi poziţionat in aliniament şi palier, nu are trotuare, iar carosabilul de 4,30 m, este incadrat de grinzile de parapet cu lăţimea de 40 cm, pe care sunt fixate parapetele pietonale. Parapetele pietonale sunt metalice, mana curentă şi stalpişorii fiind realizaţi din ţeavă rotundă.

Prin Procesul verbal nr. 11395/2012, s-au recepţionat lucrările la obiectivul de investiţii

“Consolidare pod pe DJ 750C peste Raul Arieş, km 0+500, localitatea Sălciua, Judeţul Alba”, valoarea totală a lucrărilor de reparaţii, ridicandu-se la suma de 1.052.363,13 lei.

fotoarhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea