Rămâi conectat

Sport

„S-ar putea să nu mai aducem antrenori pentru retur”, afirmă Sarmeş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

FC Unirea Alba Iulia are dificultăţi financiare evidente, situaţie care îngreunează şi negocierile cu eventualii tehnicieni care să preia frâiele divizionarei secunde. „S-ar putea să nu mai aducem alţi antrenori în retur. Noi ne gândim acum să facem rost de bani pentru a duce la bun sfârşit campionatul”, a afirmat acţionarul Marian Sarmeş, fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie. Deşi s-a vehiculat intens în ultima vreme numele lui Ioan Sdrobiş (Farul Constanţa), oficialii unirişti susţin că acesta nu este în vizorul „alb-negrilor” şi nu nici s-au purtat negocieri. „Nimeni din club n-a luat în calcul această posibilitate, numele său nu intră în calcule”, a conchis Sarmeş. „La Constanţa e terminată treaba. Am fost contactat de o persoană de la Alba, dar nu din conducere, au fost discuţii colaterale. Nimic concret, sau serios şi oricum, n-aş accepta propunerea în orice condiţii”, a afirmat ieri Sdrobiş. Surse apropiate formaţiei ardelene susţin că o soluţie de luat în seamă ar fi totuşi Ioan Tătăran, tehnicianul băimărean ce activează la Unirea Dej, totul depinzând însă de modul cum uniriştii vor identifica resursele financiare pentru primăvară.
În acelaşi context, să mai menţionăm faptul că doar portarul Vlad Ignat (15 ani, component al lotului naţional Under 16) va pleca vineri, 14 ianuarie, pentru a susţine câteva zile probe de joc la Celtic Glasgow. „Mi-a spus impresarul că grupa mea de vârstă a clubului Celtic are jocuri de verificare la începutul lunii februarie, aşa că deocamdată nu mai fac deplasarea în Scoţia. Am înţeles că sunt şi alte cluburi din Germania interesate să mă vadă la lucru în viitorul apropiat”, a spus mijlocaşul Nicuşor Stanciu (17 ani), internaţional de juniori Under 19. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

AC „Mica Romă” Blaj, locul 8 la ECC Cross Country, Under 20, echipe, masculin

Dan HENEGAR

Publicat

în

AC „Mica Romă” Blaj s-a clasat pe locul 8 la ECC Cross Country, Under 20, echipe, masculin, concursul disputându-se în Portugalia. Echipa AC „Mica Romă” Blaj s-a clasat pe locul al 8-lea în ierarhia pe echipe, masculin, Under 20, la ECC Cross Country, competiție atletică ce se desfășoară în Portugalia, la Albufeira. Clubul din Blaj […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea