„S-ar putea să nu mai aducem antrenori pentru retur”, afirmă Sarmeş

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

FC Unirea Alba Iulia are dificultăţi financiare evidente, situaţie care îngreunează şi negocierile cu eventualii tehnicieni care să preia frâiele divizionarei secunde. „S-ar putea să nu mai aducem alţi antrenori în retur. Noi ne gândim acum să facem rost de bani pentru a duce la bun sfârşit campionatul”, a afirmat acţionarul Marian Sarmeş, fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie. Deşi s-a vehiculat intens în ultima vreme numele lui Ioan Sdrobiş (Farul Constanţa), oficialii unirişti susţin că acesta nu este în vizorul „alb-negrilor” şi nu nici s-au purtat negocieri. „Nimeni din club n-a luat în calcul această posibilitate, numele său nu intră în calcule”, a conchis Sarmeş. „La Constanţa e terminată treaba. Am fost contactat de o persoană de la Alba, dar nu din conducere, au fost discuţii colaterale. Nimic concret, sau serios şi oricum, n-aş accepta propunerea în orice condiţii”, a afirmat ieri Sdrobiş. Surse apropiate formaţiei ardelene susţin că o soluţie de luat în seamă ar fi totuşi Ioan Tătăran, tehnicianul băimărean ce activează la Unirea Dej, totul depinzând însă de modul cum uniriştii vor identifica resursele financiare pentru primăvară.
În acelaşi context, să mai menţionăm faptul că doar portarul Vlad Ignat (15 ani, component al lotului naţional Under 16) va pleca vineri, 14 ianuarie, pentru a susţine câteva zile probe de joc la Celtic Glasgow. „Mi-a spus impresarul că grupa mea de vârstă a clubului Celtic are jocuri de verificare la începutul lunii februarie, aşa că deocamdată nu mai fac deplasarea în Scoţia. Am înţeles că sunt şi alte cluburi din Germania interesate să mă vadă la lucru în viitorul apropiat”, a spus mijlocaşul Nicuşor Stanciu (17 ani), internaţional de juniori Under 19. (H.D.M.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

giginho 11 ianuarie 2011 at 0:21

adu-o pe maicata din retur…incompetentule…si pe injosita de ficata…

piky 11 ianuarie 2011 at 7:31

Conducatori de tot rahatu…nu mai scapa clubul de voi raielor!!

jiji 11 ianuarie 2011 at 9:00

măi ficiori . nu mai jigniţi şi haide-ţi la meciuri din retur.numai aşa putem ajuta echipa.pe mine nu mă interesează cine-i la conducere,mă interesează cum joacă echipa ! dacă jucătorii îşi dau sufletul pe teren vin şi rezultatele şi ieşim din mocirla asta. da ! sunt de acord să-i criticăm…dar în mod civilizat nu cu înlurături,că nu cîştigăm nimic.dacă noi….suporterii..suntem în tribună în număr cît mai mare ,eu nu cred că Unirea va retrograda ! noi trebuie să fim al 12 jucător şi-atunci vin şi rezultatele mult aşteptate….vă salut şi ne vedem la meciul cu Alro.

Bea doar apa... 11 ianuarie 2011 at 13:19

Stiu bine pe Ioan Tataran ca pe camasa mea si il vedeam pe la C-Turzii,dar de stateai langa el te adormea de ,,tariile baute ca apa,,Prunata mirosea a ciocolata…Asta-i bun pe la local Cetate….

Comentariile sunt oprite