S-a urcat la volan la 14 ani și a provocat un accident: Dosar penal pentru un minor din Cugir. Cercetat de polițiști este și prietenul lui de 17 ani, care i-a încredințat autoturismul

Luni, 24 iulie 2017, în jurul orei 18.35, poliţiştii din Cugir au intervenit, pe strada Gheorghe Asachi din oraş, unde un conducător auto a provocat un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că accidentul a fost produs de un minor, în vârstă de 14 ani, din Cugir, care conducea un autoturism ce-i fusese încredinţat de un minor de 17 ani, din acelaşi oraş.

ELIT

Faţă de minorul care a provocat accidentul a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iar faţă de minorul ce i-a încredinţat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de încredinţarea unui autoturism unei persoane despre care se ştie că nu deţine permis de conducere, pentru a fi condus pe drumurile publice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...