Rămâi conectat

Curier Județean

S-a „topit” gheaţa din parcarea Alba Mall. Alba Iulia a rămas cu un singur patinoar

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patinoar Alba Mall01Patinoarul din parcarea Alba Mall „a rezistat” puţin peste o lună, fiind inaugurat la începutul lui decembrie, când era singurul din Alba Iulia. Câteva zile mai târziu a fost deschis un alt patinoar, în Piaţa Cetăţii, iar concurenţa a pus capăt primului, deşi administratorii din Bucureşti ne-au promis „gheaţă” până la sfârşitul lunii februarie.

Reprezentanţii patinoarului din parcarea Alba Mall ne-au spus astăzi că motivul pentru care au renunţat la afacere este preţul prea mare al întreţinerii comparativ cu numărul mic de clienţi. Totodată aceştia au spus că ar mai fi vrut să mai rămână, dar îşi vor muta afacerea într-un alt oraş.

Patinoarul avea o suprafaţă de 400 de metri pătraţi, iar preţul unei ore pe gheaţă era 10 lei, la fel ca şi în Piaţa Cetăţii unde suprafaţa patinoarului este de 600 metri pătraţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Acțiune de conștientizare a riscurilor consumului de droguri la Teiuș. Poveștile foștilor dependenți, ascultate de elevii Liceului Teoretic din oraș

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Acțiune de conștientizare a riscurilor consumului de droguri la Teiuș. Poveștile foștilor dependenți, ascultate de elevii Liceului Teoretic din oraș O acțiune de conștientizare a riscurilor consumului de droguri a fost organizată la Teiuș, de către IPJ Alba și poliția orașului Teiuș. Elevii au avut ocazia să asculte poveștile oamenilor care au fost dependenți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea