Rămâi conectat

Sport

S-a modificat… modificarea pe Ampoi! Radu Andone – antrenor principal la CS Zlatna!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În cele din urmă CS Zlatna va avea un nou antrenor principal, pe aiudeanul Radu Andone, o întorsătură spectaculoasă de situație! Asta după două săptămâni în care gruparea de pe Ampoi a cochetat cu Adorian Himcinschi și Horațiu Marian, variante vehiculate în ultimele zile în privința băncii tehnice.

Am semnat un contract valabil două sezoane cu Radu Andone și am încredere că vom reuși lucruri frumoase împreună. Era o situație încurcată cu Adorian Himcinschi și Horațiu Marian, preferând, pentru a lămuri lucrurile, să căutăm altă variantă„, a spus Cristian Aron, președintele formației din Zlatna.

În această vară, Radu Andone, ce a activat în Liga a 3-a, la Industria Galda de Jos și Unirea Alba Iulia, era anunțat că revine la Metalu Aiud pentru a se ocupa de pregătirea juniorilor A1. Radu Andone va debuta în noua ediție a Ligii a 4-a cu un meci de foc, la Petrești, în fieful principalei pretendente la promovare.

Himcinschi a pus umărul, prin sugestii, la campania de transferuri din această vară, gruparea din munții Apuseni înregimentându-i pe Oniche (Unirea Alba Iulia, ex-Peformanța Ighiu, Industria Galda), Mirca și Cătălina (Euro Șpring), Oct. Pojar, Mura, Diaconu și Al. Lăcătuș (de la Transalpina Șugag, dispărută în această vară). Astfel, Horațiu Marian va continua, sub tutela lui Adorian Himcinschi, la Performanța Ighiu 2004, în dublă calitate, antrenor secund și jucător.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea