S-a modificat… modificarea pe Ampoi! Radu Andone – antrenor principal la CS Zlatna!

În cele din urmă CS Zlatna va avea un nou antrenor principal, pe aiudeanul Radu Andone, o întorsătură spectaculoasă de situație! Asta după două săptămâni în care gruparea de pe Ampoi a cochetat cu Adorian Himcinschi și Horațiu Marian, variante vehiculate în ultimele zile în privința băncii tehnice.

Am semnat un contract valabil două sezoane cu Radu Andone și am încredere că vom reuși lucruri frumoase împreună. Era o situație încurcată cu Adorian Himcinschi și Horațiu Marian, preferând, pentru a lămuri lucrurile, să căutăm altă variantă“, a spus Cristian Aron, președintele formației din Zlatna.

În această vară, Radu Andone, ce a activat în Liga a 3-a, la Industria Galda de Jos și Unirea Alba Iulia, era anunțat că revine la Metalu Aiud pentru a se ocupa de pregătirea juniorilor A1. Radu Andone va debuta în noua ediție a Ligii a 4-a cu un meci de foc, la Petrești, în fieful principalei pretendente la promovare.

Himcinschi a pus umărul, prin sugestii, la campania de transferuri din această vară, gruparea din munții Apuseni înregimentându-i pe Oniche (Unirea Alba Iulia, ex-Peformanța Ighiu, Industria Galda), Mirca și Cătălina (Euro Șpring), Oct. Pojar, Mura, Diaconu și Al. Lăcătuș (de la Transalpina Șugag, dispărută în această vară). Astfel, Horațiu Marian va continua, sub tutela lui Adorian Himcinschi, la Performanța Ighiu 2004, în dublă calitate, antrenor secund și jucător.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...