Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

S-a decis în Comitetul Executiv al FRF: baraj tur-retur pentru promovarea în Liga a 3-a *Campioana judeţului Alba în 2015, Performanţa Ighiu sau Mureşul Vinţu de Jos

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu sau Mureşul Vinţu de Jos vor reprezenta judeţul Alba la barajul de promovare în Liga a 3-a, care în acest an se va disputa sub forma a două jocuri, tur-retur, în datele de 20 şi 27 iunie.  Schimbarea sistemului de promovare în Liga 3 a 21 de campioane judeţene a fost aprobată ieri, 23 aprilie, în cadrul ultimei şedinţe a Comitetului Executiv al FRF.

Astfel, cele 42 de echipe campioane de judeţ din România vor trebui să joace în sistem tur-retur pentru a promova în Liga 3. Până acum, echipele participante la acest baraj ajungeau în cel de-al treilea eşalon după ce jucau un singur meci, pe teren neutru. Acum, fiecare va avea avantajul stadionului propriu şi are şansa de a redresa ce iniţial a stricat, dacă a fost cazul. Datele de disputare ale meciurilor de baraj sunt zilele de 20 şi 27 iunie 2015.

Aprobă propunerea domnului Octavian Goga cu privire la datele şi modul de desfăşurare a barajului de promovare în Liga a 3-a (jocurile se vor disputa tur – retur în datele de 20.06.2015 şi 27.06.2015)„, se arată în comunicatul postat pe site-ul FRF după Comitetul Executiv.

În ultimii trei ani, reprezentantele judeţului au acces în eşalonul terţ: Industria Galda (2014), Metalurgistul Cugir (2013) şi Europa Alba Iulia (2012)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea