Ziarul Unirea

S-a amânat etapa din week-end în Divizia A la baschet feminin!

Conform unor informaţii de ultim  moment, partida dintre CSU Alba Iulia şi Olimpia Bucureşti, contând pentru etapa a 20-a a Diviziei A de baschet feminin nu se va mai disputa în acest week-end, decizia aparţinând Federaţiei Române de Baschet şi se datorează vremii nefavorabile. Iată mai jos comunicatul Federaţiei Române de baschet:

Jocuri amanate din cauza viscolului!

Autor: Federatia Romana de Baschet

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile si a avertizarilor Administratiei Nationale de Meteorologie, care creeaza incertitudine asupra posibilitatii de transport a echipelor, arbitrilor si comisarilor, programul  competitional pentru acest week-end sufera urmatoarele modificari:

–    Jocurile din etapa XX-a, Divizia A, masculin, programate sa se dispute in 03 si 04 februarie, se amana, cu exceptia partidei CSM Oradea – U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, care se joaca in data de 03.02.2012 (ora 19:00), echipa din Cluj efectuand deja deplasarea. Celelalte jocuri din aceasta etapa se vor reprograma in datele de 14.02.2012, 07.03.2012 sau 28.03.2012.

ELIT

–    Jocurile din etapa XX, Divizia A, feminin, programate sa se desfasoare in data de 04.02.2012 se amana. Jocurile din aceasta etapa vor fi reprogramate in datele de 08.02.2012 sau 22.02.2012.

–    Jocurile din prima etapa din returul Diviziei B, masculin si feminin, nu se vor desfasura, urmand a fi reprogramate

Este o decizie care nu ne aparţine, înţelegem situaţia şi într-un fel este mai bine şi pentru noi. Oricum jocul cu Olimpia nu avea o prea mare importanţă pentru clasament, în acest moment”, a declarat Petru Eleş, directorul sportiv al CSU Alba Iulia. În week-end, la Alba Iulia ar fi trebuit să se desfăşoare două întâlniri, sâmbătă, 4 februarie, CSU Alba Iulia – Olimpia Bucureşti, respectiv duminică, 5 februarie, CSU 2 Alba Iulia – CSŞ Rm Vâlcea, în Divizia B.

Dan HENEGAR

Dan HENEGAR