Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Rotary Club Alba lulia, Rotary Club Sebeş şi Rotary Club Alba lulia Civitas Solis susţin Spitalul TBC Aiud

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cluburile Rotary Alba lulia, Rotary Sebeş şi Rotary Alba lulia Civitas Solis au organizat recent la Restaurantul Trans Iviniş Sebeş Balul Anual Rotary 2011. Anul acesta scopul balului a fost strângerea de fonduri pentru achiziţionarea unui bronhoscop pentru spitalul TBC Aiud. Evenimentul a fost organizat la un nivel de „5 stele” la restaurantul Trans Iviniş Sebeş unde au participat membri ai celor 3 cluburi: Rotary Alba lulia, Rotary Sebeş şi Rotary Alba lulia Civitas Solis şi invitaţii acestora plus membri ai nucleului cluburilor Teiuş şi Abrud Floarea de Colţ. De asemenea la eveniment a participat Marius Vargaş asistent guvernator şi Costi Tancau viitor asistent guvernator în Districtul 2241 România – Republica Moldova. La eveniment s-au strâns 17.761 lei în vederea achiziţionării bronhoscopului.
Rotary este o organizaţie de lideri de afaceri şi profesiuni, unii la nivel mondial, care furnizează servicii umanitare, ce aplică standarde etice înalte în toate vocaţiile şi ajută la construirea bunăvoinţei şi păcii mondiale.
Obiectivele Rotary: 1. Dezvoltarea cunoştinţelor ca oportunităţi de servicii; 2. Standarde etice înalte în afaceri şi profesii, recunoaşterea meritelor profesiilor folositoare şi demnitatea ocupaţiei fiecărui Rotarian ca o oportunitate de a servi societăţii; 3. Aplicarea idealului de servicii în fiecare Rotarian, în afaceri şi în viaţa în comunitate; 4. Avansarea înţelegerii, bunăvoinţei şi păcii internaţionale printr-o lume de afaceri unite şi prin profesionişti uniţi în idealul de servicii.
Motto-ul Rotary: „A servi mai presus de tine însuţi”
Preşedinte RC AIba lulia 2010 – 2011 Cornel Bărbat
Preşedinte RC Sebeş 2010 – 2011 Elena Popa
Preşedinte RC AIba lulia Civitas Solis 2010 – 2011 Dragoş Zaharia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Când se vopsesc, de fapt, ouăle de Paşte și care este simbolistica lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tradiţia spune că în Joia Mare, numită şi Joia Patimilor, gospodinele vopsesc ouăle în roşu sau în alte culori, după preferinţă. Culoarea roşie este însă cea mai folosită deoarece reprezintă sângele lui Iisus Hristos, răstignit pe cruce, pentru mântuirea omenirii. Se spune că dacă ouăle sunt înroşite în Joia Mare, nu se strică tot anul. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea