Rămâi conectat

Actualitate

României i se rambursează peste 16 milioane euro, sumă ce va fi plătită fermierilor până la 15 octombrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

României i se rambursează suma de 16.452.203 euro, sumă ce trebuie plătită fermierilor, până în 15 octombrie, de către Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), a transmis  vineri Ministerul Agriculturii.

”Această sumă, care va intra în conturile fermierilor pănă pe 15 octombrie 2018, va fi redistribuită tuturor agricultorilor care au avut un sprijin financiar de peste 2.000 euro, aferent Campaniei 2017”, se arată în comunicat.

Aceste sume corespund reducerii disciplinei financiare aplicată efectiv de statele membre în decursul exerciţiului financiar 2017 pe baza declaraţiilor statelor membre privind cheltuielile efectuate în perioada 16 octombrie 2016 – 15 octombrie 2017.

”Ca urmare a demersurilor susţinute întreprinse de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pe lângă Comisia Europeană, în data de august 2018 a apărut în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene Regulamentul privind rambursarea creditelor reportate din exerciţiul financiar 2017”, au adăugat reprezentanţii Ministerului Agriculturii.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea