Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Rezultatele concursurilor pentru admiterea în magistratură și INM: vezi punctajele candidaților din Alba la a doua probă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Institutul Naţional al Magistraturii a publicat astăzi rezultatele la proba de verificare a raționamentului logic. Candidații din Alba au obținut următoarele punctaje:

*La concursul de admitere în magistratură, Roman Mihai, a obținut 72 de puncte.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*La concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii, cei 6 candidați din Alba au obținut: Tămăzlăcaru Crina – 84 de puncte, Ionaș Petru – 83; Gavrilă Alina Maria – 79, Lazea Dorel Ioan – 79, Abrudan Simona Mariana – 72, Moldovan-Macavei Iulia – 69.

Testul de verificare a raţionamentului logic a cuprins 100 de întrebări cu punctaj şi 20 de întrebări de pretestare, nepunctate; au participat doar candidaţii admişi la testul grilă anterior, care au obţinut calificativul admis sau respins (candidatul a trebuit să răspundă corect la minimum 30 din cel 100 de întrebări).

Punctajul obținut de candidați a fost publicat joi, 12 septembrie, pe pagina de internet a Institutului Național al Magistraturii. Precizăm că sunt date publice de interes național mai ales în această perioadă în care se discută aprins despre deciziile pe care le iau magistrații, despre pregătirea pe care aceștia o au în momentul în care ocupă posturile scoase la concurs dar și despre încrederea pe care populația o are în justiție.

Candidaţii pot contesta punctajul obţinut la proba de verificare a raționamentului logic. Contestaţiile se depun la Institutul Naţional al Magistraturii în termen de 3 zile de la data publicării rezultatelor pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii şi Institutului Naţional al Magistraturii, la numerele de fax 021.3110234, 021.4076267 sau 021.4076258.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Prohodul Domnului Iisus Hristos, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Ce semnifică versurile cântate în Vinerea Mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prohodul Domnului Iisus Hristos, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Ce semnifică versurile cântate în Vinerea Mare În Vinerea Mare, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, dar și în toate bisericile ortodoxe are lor Denia Prohodului Domnului. Prohodul este slujba de înmormântare a Domnului Iisus Hristos, iar versurile lui sunt cântate de toți enoriașii prezenți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea