Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Rezultatele admiterii la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Vezi unde ai intrat şi pe ce loc

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UABAstăzi s-au afişat rezultatele admiterii la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, pentru elevii care s-au înscris la studii de licenţă. Perioada de înscriere a fost din 15 până în 26 iulie. Elevii pot vedea acum, la ce facultate au intrat, la ce profil şi dacă au fost admişi pe locurile bugetate sau dacă vor plăti şcoala în următorul an. În acest an, la UAB s-au înscris 945 elevi pentru studii la nivel de licenţă.

Numărul de locuri propuse pentru admiterea la  studiile universitare de licenţă în acest an universitar este de 1.559, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Dintre acestea 560 sunt finanţate de la bugetul de stat, 714 sunt locuri cu taxă, 225 locuri sunt destinate pentru cei care doresc să practice învăţământul la distanţă, 10 locuri cu bursă s-au alocat candidaţilor din Republica Moldova cu bacalaureat în România şi 50 de locuri cu bursă au fost alocate candidaţilor români de pretutindeni.

Vezi rezultatele admiterii la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Înmatriculările încep astăzi, 29 iulie 2013, după ora 12.00. Candidaţii declaraţi admişi pe locurile fără taxă trebuie să se înmatriculeze până la data de 2 august 2013, în caz contrar, pierd locul bugetat. În intervalul 5-9 august, respectiv 12-16 august și 19-23 august este programată înmatricularea candidaţilor admişi pe locurile cu taxă, conform site-ului Universităţii „1 Decembrie 1918”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea