Rămâi conectat

Ştirea zilei

Rezultate finale EVALUARE NAȚIONALĂ 2023, după contestații: Notele S-AU AFIȘAT pe edu.ro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate finale EVALUARE NAȚIONALĂ 2023, după contestații: Notele S-AU AFIȘAT pe edu.ro

Elevii care au formulat contestații la Evaluarea Națională 2023 au primit rezultatele finale astăzi, 4 iulie. Până cel târziu miercuri, va fi disponibilă ierarhia mediilor necesară pentru admiterea la liceu.

CLICK AICI PENTRU REZULTATELE FINALE PE ȚARĂ LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2023
CLICK AICI PENTRU REZULTATELE FINALE PE ALBA LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2023

După ce rezultatele finale vor fi publicate, elevii vor putea solicita să vadă lucrările corectate. Această cerere trebuie înaintată comisiei județene competente.

Atunci când vizualizează lucrarea sau lucrările, elevul minor trebuie să fie însoțit obligatoriu de un părinte sau de un reprezentant legal.

Solicitarea de vizualizare nu poate duce la reevaluarea sau modificarea notelor acordate lucrării sau lucrărilor.

CITEȘTE ȘI: TOPUL RUȘINII la Bacalaureatul 2023 în Alba: Liceele cu ZERO candidați promovați la examen

Conform programului stabilit, secretariatele școlilor vor completa fișele de înscriere la admitere pe data de 5 iulie, incluzând numele/codul unității de învățământ gimnazial, datele personale ale absolvenților clasei a VIII-a, mediile generale de absolvire, notele și mediile obținute la evaluarea națională din clasa a VIII-a, precum și mediile de admitere, care vor fi preluate din aplicația informatică centralizată.

Media obținută la Evaluarea Națională are o pondere de 100% în procesul de admitere. Repartizarea computerizată a locurilor va avea loc în data de 19 iulie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii” Consilierul local nou ales, Florea Dumitru, de la Teiuș, a fost surprins împreună cu încă două persoane, pe un câmp cultivat cu vinete, de camerele de supraveghere montate de proprietarii terenului. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea