Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

TOPUL RUȘINII la Bacalaureatul 2023 în Alba: Liceele cu ZERO candidați promovați la examen

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

TOPUL RUȘINII la Bacalaureatul 2023 în Alba: Liceele cu ZERO candidați promovați la examen

Bacalaureatul este un moment important în viața oricărui elev, reprezentând finalizarea cu succes a ciclului de învățământ liceal și deschizând ușa către oportunități educaționale și profesionale viitoare.

Cu toate acestea, există situații în care anumite licee se confruntă cu rezultate slabe la Bacalaureat, iar acest articol se va concentra asupra a trei astfel de instituții din Alba care nu au avut niciun candidat promovat la Bacalaureatul din 2023: Liceul Tehnologic „Tara Motilor” Albac, Liceul Tehnologic de Turism si Alimentatie Arieseni și Liceul Tehnologic Jidvei.

Liceul Tehnologic „Tara Motilor” Albac:

Cu doar un singur participant la examenul de Bacalaureat din 2023, Liceul Tehnologic „Tara Motilor” Albac a înregistrat un rezultat dezamăgitor, fără niciun candidat promovat.

Citește și: Cum se calculează media finală la Bacalaureat 2023: Ce se întâmplă dacă un elev obține 5,99

Liceul Tehnologic de Turism si Alimentatie Arieseni:

Similar cu Liceul Tehnologic „Tara Motilor” Albac, Liceul Tehnologic de Turism si Alimentatie Arieseni a avut și el un singur participant la Bacalaureatul din 2023, dar niciunul dintre aceștia nu a reușit să promoveze examenul.

Liceul Tehnologic Jidvei:

La Liceul Tehnologic Jidvei, în 2023, patru elevi s-au înscris la examenul de Bacalaureat, dar doar unul dintre ei a reușit să promoveze, în timp ce ceilalți trei au fost respinși. Un alt elev înscris nu s-a prezentat la examen.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea