Revolta unui manager de hotel, transformat în locație de carantină: „Vă bateti joc de noi? Confundați carantina cu sejurul?”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Managerul unui hotel din Craiova unde sunt duși în carantină o parte din românii care au revenit de peste hotare a izbucnit la adresa celor cazați acolo, după ce aceștia s-au plâns de mâncarea pe care o primesc și de faptul că nu sunt consultați. Femeia spune că pretențiile lor nu sunt legitime și că i se rupe sufletul pentru colegii săi care suportă injurii și pentru distugerile din hotel.

Mi-am petrecut ziua plină de nervi și revoltă pentru bătaia de joc la adresa colegilor mei și a altora ca ei, care încearcă să facă tot posibilul într-o situație îngrozitoare pentru noi toți.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Mi se rupe sufletul pentru acei colegi care trebuie să îndure injurii, gunoaie aruncate de la balcon, urlete, obiecte smulse din pereți, să te uiți fără putere cum se năruiește munca ta de ani de zile, de parcă nu era de ajuns că suntem unul dintre cele mai afectate segmente ale industriei.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Mai nou ne luptăm și cu live-uri care acuză mâncarea? Că nu e ok să se dea brânză topită sau că șunca este de la conservă? Vă bateti joc de noi???

Confundați carantina cu sejurul? Oamenii aceia fac tot posibilul, se expun, într-un context de muncă dificil, aprovizionare dificilă. Vă plângeți că nu se dă destulă căldură??? În mastodonți industriali funcționali pt o mână de oameni, neincalziti de 3 săptămâni, când afară au fost constant intre 16 Si 20 de grade???Vă bateti joc de noi???

Văd ziare care titrează în urma live-ului ,, În frig și foame FARA SA FIE CONSULTAT”. Ați luat-o razna? Să fie consultat in legătură cu ce??? Dacă i se potriveste carantina la ten? Unde preferă să o facă? Vă bateti joc de eforturile noastre si ale tuturor celor implicați!
Să vă fie rușine! Pentru toate colegele mele care au plâns astăzi din cauza umilințelor voastre! Și pt alții ca ei!

Și poftiți și alt unghi – mâncare de carantină, (nesatisfăcătoare) monitorizată zilnic la sânge.
#TotulVaFiBine, dar nu acum”, a scris managerul hotelului pe facebook.

Mi-am petrecut ziua plină de nervi și revoltă pentru bătaia de joc la adresa colegilor mei și a altora ca ei, care…

Publicată de Laura Patru pe Marţi, 7 aprilie 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419