Rămâi conectat

Ştirea zilei

REVELION 2018: Un băiețel, născut la Spitalul din Alba Iulia, cu puțin înainte de miezul nopții. O fetiță, prima născută în noul an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un băiețel, care cântărește 3,150 kilograme, s-a născut în noaptea dintre ani la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, duminică la ora 23.20 de minute, în vreme ce o fetiță, de aproximativ aceeași greutate, s-a născut prima în 2018, la ora 9.15.

Citește și: Mesaje de Sărbători • Urări de Sărbători • Felicitări de Sărbători • SMS de Sărbători

Personalul medical al secției de ginecologie și neonatologie, care a fost de gardă, a lucrat inclusiv în noaptea dintre ani, dar și în prima zi din 2018. O mămică a adus pe lume un băiețel, fiind ultimul născut la spital în 2017, iar o altă mămică a adus pe lume o fetiță, prima născută în 2018.

Ce se spune despre copiii nascuti de Revelion, potrivit unor psihologi?

Norocosi sau nu, copiii nascuti de Revelion sunt marcati de cifra 1. Din acest  motiv, vor avea o vointa puternica, vor fi originali, vor fi atrasi mereu de inceputuri, independenti, creativi, dinamici, dornici de afirmare si castig. Vor avea calitati de lider, ambitie, dorinta de perfectiune. 1 reprezinta noul, inceputul, pionieratul. Dar reprezinta si egoismul, incapatanarea, aroganta, pasivitatea, agresivitatea.

Tot despre copiii nascuti in noaptea de Revelion se mai crede ca ar fi inteligenti, comunicativi, disciplinati si organizati, ca iubesc animalele si ca sunt seriosi. Dar si ca s-ar putea apuca de multe, in acelasi timp, si nu le-ar duce la bun sfarsit pe toate.  Si ca ar fi foarte sensibili, extrem de corecti si responsabili dar si tematori, uneori.

Citește și: Mesaje de Anul Nou. Urari de Anul Nou. Felicitari de Anul nou. Mesaje de Revelion. SMS de Anul Nou

Se mai crede despre bebelusii nascuti in noaptea dintre ani ca vor avea o viata lipsita de griji, ca viata le va fi plina de succes, ca vor fi iubiti de cei din jur. Familiile lor vor avea parte de noroc tot anul respectiv.

Se spune ca, daca crezi ca poti, ai dreptate iar daca crezi ca nu poti, iarasi ai dreptate. Asa ca, femeile care cred ca daca se naste in noaptea de Revelion, bebelusul va fi mai norocos aleg chiar sa isi programeze nasterea in noaptea dintre ani.  Desi sunt de parere ca un copil trebuie lasat sa aleaga ziua in care va veni pe lume, potrivit psihologului Loredana Andrei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea