Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Reunire la Metalurgistul Cugir: iarăși probleme pentru antrenorul Lucian Itu, rămas fără fundași centrali

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mâine, luni, 22 ianuarie, Metalurgistul Cugir are reunirea lotului, iar antrenorul Lucian Itu se confruntă cu probleme în zona centrală a defensivei.

După plecarea fiului său, Sebastian Itu (17 ani), cel mai important produs al fotbalului cugirean din ultimii ani, împrumutat la Gloria Bistrița, s-a accidentat și Vlăduț Popa. Apărătorul împrumutat de la Hermannstadt a suferit o accidentare stupidă, o dublă fractură la brațul stâng, iar până la revenirea pe gazon se estimează o perioadă de aproximativ două luni (incluzând și recuperarea).

Așa ghinion nu am avut niciodată! În toamnă au fost probleme în compartimentul ofensiv, acum au apărut acestea din defensivă. Căutăm de zor fundași centrali, aceasta e prioritatea. Până la urmă cel mai important lucru este să fim sănătoși, să putem duce la bun sfârșit pregătirea”, a spus Lucian Itu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Singura soluție la îndemână este Alin Dohotariu (în cazul acestuia fiind o reprofilare din flancul drept). În linii mari sunt refăcuți Cîrloanță, Șaucă și Kiraly (și ei cu probleme de sănătate în toamnă), mai purtându-se discuții cu mijlocașul C. Anghel (ex-CSU Alba Iulia), dar și cu atacantul Dan Greapcă, golgheterului formației Hidro Mecanica Șugag, cu 14 reușite (însă acesta va reveni la Energia Săsciori).

*Marius Neagu, “principal” la Hidro Mecanica Șugag

Metalurgistul Cugir iernează pe poziția a 7-a a Seriei 9, cu șanse reduse de a prinde play-off-ul, astfel că se întrevede o evoluție în play-out. Reunirea lotului este prevăzută în 22 ianuarie, o altă posibilă plecare este cea a portarului Csapo, la CSM Cetate Deva, la primul antrenament fiind așteptați câțiva jucători, în probe (înclusiv de la CSM Unirea Alba Iulia, formația secundă, din Liga 4). Este așteptată revenirea la antrenamente a atacantului Marcel Domșa, indisponibil în toamnă din pricina unei intervenții chirurgicale la genunchi. Amicale sunt cu Performanța Ighiu (27 ianuarie), CSU Alba Iulia (3 februarie), ACS Mediaș (10 februarie), CIL Blaj (17 și 23 februarie), căutându-se adversar pentru 2 martie.

Pe de altă parte, după “modelul” Ciprian Selagea, la Performanța Ighiu, mijlocașul Marius Neagu este noul antrenor principal al grupării Hidro Mecanica Șugag (după plecarea lui Himcinschi la Industria), un debut pe banca tehnică. În același timp, fotbalistul de 37 de ani va continua să evolueze la divizionara terță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea