Rămâi conectat

Sport

Reunire la Metalurgistul Cugir! Căutările continuă, printre noutăţi şi doi portari

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir s-a dovedit cea mai întârziată divizionară terţă din Alba, reunirea fiind luni, 13 iulie. Motivul este unul bine întemeiat, formaţia de sub Drăgana, spre deosebire de Performanţa Ighiu şi InMetalurgistul Cugir - Unirea Dej7dustria Galda de Jos care se confruntă astăzi în Cupa României, va avea primul meci oficial abia în 12 august (faza a treia a Cupei României), iar startul campionatului se va da la finele lunii august.

La începerea antrenamentelor, sub comanda antrenorului Cristian Coroian (proaspăt absolvent al cursurilor pentru licenţa UEFA PRO) s-au regăsit jucători din vechea gardă, dar şi câteva noutăţi, plus şi jucători în probe, din întreaga ţară. Cu excepţia lui Ispas (şi-a rezolvat problema cu FC Braşov, dar se va opera la genunchi, din pricina unei ciupituri la menisc) au fost prezenţi fotbaliştii din lotul vechi. „Nucleul de bază al echipei a fost păstrat, sperăm să aducem 5-6 juniori de calitate iar apoi vom vedea ce completări mai trebuie. Le-am pregătit şi surprize fanilor, astfel se anunță o vară frumoasă la Poalele Drăganei”, a spus Bogdan Petric, directorul sportiv al Metalurgistului Cugir.
Este perioada reacomodării cu efortul, cantonamentul centralizat va fi efectuat în localitate, iar primele două jocuri amicale sunt cu Interstar Sibiu (sâmbătă, 25 iulie) şi AFC Unirea 1924 Alba Iulia (miercuri, 29 iulie), urmate de o dublă cu CSM Rm. Vâlcea. La capitolul noutăţi, figurează numele fundaşului Daniel Stoian (originar din zonă, fost la Juventus Bucureşti), dar şi portarii Cosmin Dragotă (23 de ani, FC Hunedoara) şi Raul Pop (21 de ani, Gloria Bistriţa) “Am demarat pregătirea cu ideea de a continua evoluţiile bune din returul trecut, iar dacă vom avea o conjunctură favorabilă, nu ne vom da la o parte de la a ataca promovarea. Însă principala noastră preocupare rămâne să jucăm fotbal adevărat şi să avem rezultate”, a declarat antrenorul Cristian Coroian.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea