Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Reunire cu gânduri mari la Performanţa Ighiu! Atacarea promovării în eşalonul secund, obiectivul formaţiei lui Mihai Manea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peformanţa Ighiu dă startul pregătirilor luni, la ora 18.00, la Drîmbar, cu obiectivul ferm declarat atacarea promovării în Liga a 2-a. Echipa condusă de Mihai Manea s-a întărit în toate compartimentele şi vizează un sezon la finele căruia Alba să fie iarăşi reprezentată pe a doua scenă. Astfel, hunedoreanul Petru Clep va fi antrenor cu portarii, iar în staff-ul administrativ au fost cooptaţi Gabriel Magdaş (ex-FC Zalău) – ce va fi team manager şi Cătălin Crăciun, noul director sportiv. „Lotul nu este cristalizat 100 la sută, încă lucrăm pe diferite piste şi vrem să clarificăm cât mai repede posibil această problemă. Cu vechii componenţi ai efectivului, împreună cu jucătorii pe care intenţionăm să-i achiziţionăm, avem în jur de 30 de fotbalişti sub observaţie”, a declarat Armando Popescu, finanţatorul Performanţei.

*Noutăţi: Istrate, Joldeş şi întăriri de la Hermannstadt

Ighienii vor pleca vineri, 28 iulie, în cantonament centralizat la Codlea, stagiul de pregătire fiind prefaţat de amicalul de la Sibiu cu divizionara secundă FC Hermannstadt. De colaborarea cu gruparea sibiană se leagă planurile de întărire a lotului, prin menţinerea celor 4 jucători împrumutaţi stagiunea trecută (Zăvoi, Ad. Mărginean, Seiwerth şi Tineiu), dar şi aducerea altor trei, nume importante precum Medeşan, Oiţă şi Unguru, direcţionaţi spre Performanţa în virtutea relaţiilor excelente existente între cluburi. Deocamdată sunt certe două achiziţii, mijlocaşii Joldeş (Unirea Alba Iulia) şi Istrate (golgheter la FC Zalău în ediţia anterioară), dar la reunire se pot ivi şi alte surprize.  A fost împrumutat Oniche la Industria Galda, iar Coltor va absenta din pricina examenelor de admitere. Un caz aparte îl reprezintă mijlocaşul Ionuţ Grozav, ce vrea să revină la Unirea Alba Iulia, la care s-a implicat fratele său Gicu Grozav, deşi mai are încă un an contract cu ighienii. Tot luni, dar la ora 19.00, în „Arini” se dă startul pregătirilor şi pentru Şurianu Sebeş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea