Rămâi conectat

Curier Județean

REȚINUT pentru DELAPIDARE. Administratorul unei firme din Sebeș, cercetat de polițiști după ce a folosit banii societății în interes personal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii specializaţi în combaterea infracţiunilor de natură economico – financiară    l-au reţinut pe administratorul unei societăţi comerciale din Sebeş, care ar fi delapidat, din conturile firmei, aproape 1.000.000 de lei. Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au percheziţionat locuinţa bărbatului. 

La data de 25.10.2018, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Sebeş, administrator al unei societăţi comerciale specializată în transportul de mărfuri, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de delapidare.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada 01.01.2017 – 12.03.2018, ar fi retras, din contul bancar al societății, suma de 926.549 lei, pe care ar fi folosit-o în interes personal.

În vederea obţinerii de probe, ieri, 25 octombrie, poliţiştii au percheziţionat locuinţa bărbatului de unde au ridicat înscrisuri ce vor fi folosite la probarea activităţii sale infracționale.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 26 octombrie, reţinutul să fie prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM În cadrul ședinței de colegiu prefectural, directorul AJOFM Alba a prezentat obiectivele avute anul trecut. Aproximativ 6500 de persoane au intrat pe piața muncii și aproape 13.000 de oameni au fost ajutați prin servicii de informare și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea