Ziarul Unirea

Reţinut de poliţişti pentru scandal şi agresiune. Bărbatul de 52 de ani, din Cugir, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Poliţiştii din Cugir l-au reţinut pe un bărbat care este cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire. În după amiaza zilei de 6 ianuarie a.c., fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, l-ar fi agresat pe un cunoscut cu care anterior ar fi avut un conflict.

La data de 9 ianuarie 2019, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 52 de ani, din Cugir, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ELIT

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, la data de 6 ianuarie 2019, în jurul orei 15.30, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, s-ar fi deplasat la locuinţa unui bărbat de 71 de ani, din Cugir, unde ar fi provocat un scandal şi l-ar fi lovit în zona capului, pretextând faptul că, anterior, victima i-ar fi adresat cuvinte jignitoare.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 8 – 9 zile de îngrijiri medicale.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, persoana reţinută să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419