Rămâi conectat
!-- Spot PNL - Parlamentare 2024 --> PNL - Alegeri Parlamentare 2024

Sănătatea și natură

Reţete de Paști 2014 – drob de miel. Sfaturi de gătit

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Parlamentare 2024
  • Cel mai delicios drob de miel – reţete de Paște
USR - Alegeri Parlamentare 2024

drob-de-miel-cu-verdeataPentru drobul de miel este nevoie de carne de miel, ceapă verde, câteva oua, mărar si pătrunjel, sare, piper smântână şi unt. Friptură, drobul, cozonacul şi pasca nu trebuie să lipsească de pe masa cu bunătăţi pe Paște!

DROB DE MIEL CA LA MAMA ACASĂ:
INGREDIENTE DROB DE MIEL
• inima, rinichi, ficat, plămâni de la un miel
• 5-7 fire de ceapă verde
• 3-4 oua
• 1 legătura de pătrunjel
• 1 legătura mărar
• 1/4 căniţă pesmet (opţional)
• sare si piper
• 2-3 oua fierte, tari (opţional)
• 100 g smântână
• 50 g unt

PNL - Alegeri Prezidențiale 2024

CUM SE PREPARĂ DROBUL DE MIEL
Se spală bine organele in apa rece, se taie în bucăţi după care se lasă 10-15 minute în apa rece.
Se pun la fiert în apă rece (fără sare). Se ia spumă şi se fierb circa 20-30 de minute.
Măruntaiele se dau prin maşina de carne, împreună cu franzela muiată în apă şi bine stoarsă. Se adaugă sare, piper, smântână, mărarul şi pătrunjelul verde, untul și gălbenușurile.
Ceapă se pune la călit, se adaugă boia, după care se adaugă la tocătură.
Albuşurile se bat spuma tare şi se adaugă la compoziţie.
Compoziția se pune într-o tavă se unsă cu ulei si tapetată cu pesmet, și se tine la cuptor 40 de min, la 180 grade C.

Cum se servește DROBUL DE MIEL:
Se poate servi cu salată, ca aperitiv , cu piure sau cartofi la cuptor.

Sursa: Voceatransilvaniei.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sănătatea și natură

Sănătatea și natură

Micul dejun pe timpul toamnei: Ce trebuie să mâncăm de dimineață pentru a oferi organismului energia necesară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul dejun pe timpul toamnei: Ce trebuie să mâncăm de dimineață pentru a oferi organismului energia necesară Nutriţionista Rusakova spune că toamna este cel mai indicat să mâncăm salate şi omletă la micul dejun. Un mic dejun ideal de toamnă ar trebui să includă fibre şi proteine vegetale, a declarat Daria Rusakova, nutriţionist şi candidat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea